Amsterdam

Amsterdam
Stads- en wandelgids

auteurMarcel Bergen & Irma Clement
uitgeverijKlapwijk en Keijsers Uitgevers
ISBN9789081129657Voor het eerst heeft Amsterdam een gecombineerde stads-, wandel- en architectuurgids. Naast algemene informatie over de stad, bevat Amsterdam Stads- en Wandelgids tien uitgebreide wandelingen langs onder meer alle belangrijke monumenten, gebouwen en historische huizen. In de gids is ook een complete grachtengids opgenomen. Met behulp van het uitgebreide register zijn de monumentale (grachten) huizen en gebouwen snel te vinden.

Amsterdam Stads- en Wandelgids is bedoeld voor een breed publiek: van toeristen die meer over de stad willen weten tot lezers die de gids als naslagwerk willen gebruiken. In de gids zijn meer dan 1100 panden beschreven en de gids is rijk geïllustreerd met foto’s.

Met de Amsterdam Stads- en Wandelgids kan de bezoeker op een ontspannen wijze kennis maken met Amsterdam. De wandelingen gaan door drukke winkelstraten en door rustige straatjes en steegjes. Langs monumentale panden en wereldberoemde musea. Over idyllische grachten en door levendige parken. Van iedere wandeling is een duidelijk kaart met ingetekende route opgenomen. Op de uitklapbare omslag staat een centrumkaart en een openbaar vervoer trajectkaart.

Amsterdam Stads- en Wandelgids is een gids voor wie meer wil dan een doorsnee reisgids.

270 pagina’s, genaaid gebonden
Winkelverkoopprijs: € 19,50

bron: informatie van de uitgever
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info