Naar buiten! - 25 wandel-weekenden

Naar buiten! - 25 wandel-weekenden
Leuke logeeradressen & mooie wandelroutes in Nederland & BelgiŽ

auteurLydia Michiels van Kessenich, Mathalie Bertollo & Irene Herbers
uitgeverijMo'media
ISBN9789057672590

Niets is zo ontspannend als een wandeling door de natuur. En wat is er dan leuker om ís avonds lekker rozig op bed te vallen in een hotel of B&B in de buurt, zodat je er de volgende dag weer uitgerust tegenaan kunt?

In dit boek staan reportages van 25 tweedaagse wandelingen en logeeradressen in Nederland en BelgiŽ. Auteurs Nathalie, Irene en Lydia selecteerden wandelroutes van circa tien kilometer em de mooiste natuurgebieden, ondermeer het lemelerveld, De Weerribben, het Noord-Hollands Duinreservaat, hte Gulpdal, maar ook de Kalmthoutse heide en De Kempen in BelgiŽ. Uiteraard ontbreken ook de Ardennen niet. De auteurs logeerden niet alleen in klassieke familiehotels maar ook in intieme B&B's midden in de natuur.

Achter in het boek zit een cd-rom zodat je de uitgebreide routebeschrijving met duidelijk routekaartje van elke wandeling vooraf kunt afdrukken en meenemen!

Een fraai extraatje is de CD-ROM met de wandelroutes die je zo kunt afdrukken en meenemen. Alleen jammer dat een goede navigatie op de CD-ROM ontbreekt.

Prijs: 22,95 euro

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info