Groene Wissel 35: Maarn

Huis te Maarn en Kaapse bossen

Groene Wissel Maarn
 • Bron:

  Groene Wissels

 • Afstand:

  12 km

 • Startplaats:

  Maarn

 • Startadres:

  station Maarn
  Tuindorpweg 57A
  3951 BE Maarn

 • Coördinaten:

  52°3’51” N   5°22’14” E

Ver uit de buurt van de veel belopen paaltjesroutes en LAW-paden voert deze boswandeling u over de meest stille paden en paadjes door Landgoed Huis te Maarn en de Kaapse Bossen. Onderweg passeert u een heideveld met Theehuis Helenaheuvel, de pannenkoek daar zal u goed smaken! Letterlijk een hoogtepunt is de hoge uitkijktoren 'De Kaap', neem de moeite deze te beklimmen om van het adembenemende uitzicht over de provincie te genieten. De terugweg kuiert u door het rustige Landgoed Maarsbergen.

Laatste versie: controleer voordat je gaat wandelen even of je de laatste versie van de routebeschrijving hebt. Het versienummer vind je rechtsonder in het kaartje.

Reacties op wandelingen

Fantastische wandeling

Natasja, 17-04-2018

Gestart bij de Helenaheuvel en Maarn grotendeels gemeden 11 km rond. Er zijn 2 stukjes waar de hond lekker los kan. Fantastisch mooi glooiend gebied.

Geweldig

Erwin Bik, 15-10-2017

Een geweldige wandeling, heb hem vandaag gelopen en genoten van een mooie dag in de herfst, enige onduidelijkheid in de routebeschrijving was het oversteken van de zandverstuiving na het Theehuis Helenaheuvel. maar route snel weer op kunnen pakken. Hoed af voor de mensen die deze wandeling hebben uitgezet.

Mooi in de herfst

Ernst Jan Plugge, 14-10-2017

Vandaag (14-10-2017) gelopen, en in dit seizoen zijn de herfst-geuren en -kleuren op deze route een waar genot. Lekker gevarieerd en rustig.

Toon meer

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Wandelen met je smartphone

Deze wandeling is ook beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info