Nieuwsbrief Wandelzoekpagina april 2011

Enquête vernieuwde site

Wandelzoekpagina viert het tienjarig bestaan met een vernieuwde site. De nieuwe welkompagina toont de laatste reacties op wandelingen, de nieuwste wandelkaarten, de nieuwste (wandel)boeken, komende wandeltochten en wandelnieuws. Wisselend wordt een wandeltip getoond. Laat horen wat je van de vernieuwde site vindt. Vul de enquête in.

Nieuwe NS-wandelingen 2011

Per 1 april 2011 zijn er weer vier nieuwe NS-wandelingen te lopen.
Boerskotten 11 of 17 km vanuit Oldenzaal, door een glooiend Twents landschap met karakteristieke boerderijen en landgoederen.
Geniedijk Hoofddorp - Haarlem, 18,5 km, langs de Stelling van Amsterdam naar de sfeervolle stad Haarlem.
Zaanse Schans Zaandam - Kogerveld - Koog-Zaandijk, 13 km, door recreatiegebied Jagersplas, langs oer-Hollandse polders en De Zaan naar De Zaanse Schans.
Mariapeel Horst - Sevenum - Deurne, 13 + 19,5 km, tweedaagse tocht van Limburg naar Brabant dwars door de Mariapeel.

Lees verder

Vernieuwd: Noaberpad

Noaberpad voert de wandelaar van de Dollard naar de Rijn: een wandelroute van 415 km over de grens met Duitsland, door Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland. In het graafschap Bentheim tussen Drenthe en Twente, in het Münsterland ten noordoosten van Winterswijk, rond Bocholt en tussen Emmerich en Kleve loopt het pad door Duitsland. Je kunt de nieuwe gids direct bestellen.

Lees verder

Nieuw: wandelnetwerk Kempense Heide

Wandelnetwerk Kempense Heide loopt door een fraai decor van talrijke bossen, parken, tuinen en natuurgebieden. Vooral in het voorjaar geniet je hier volop met de kleurrijke lentebloeiers en het ontluikende groen. Met behulp van het knooppuntensysteem en de gedetailleerde overzichtskaart stippel je talloze fraaie wandellussen uit.

Adembenemende bloementapijten

Streek-GR Vlaamse Ardennen is een ideaal wandelgebied om de geur en kleur van de lentebloeiers op te snuiven. In de beukenbossen bloeien, geuren en kleuren dan achtereenvolgens tapijten van bosanemonen, hyacinten en daslook. Wandelzoekpagina biedt ook dagwandelingen in de Vlaamse Ardennen.

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info