Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina

Nieuwsbrief juli 2011Hierbij ontvang je de nieuwsbrief juli 2011.

Veel wandelplezier.
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Zimmer frei 2011

Zimmer frei 2011

Zimmer frei bevat complete informatie over totaal 3.500 voordelige particuliere kamerverhuurders, pensionnetjes, boerderijen en vakantiewoningen in heel Duitsland en Oostenrijk. Veel adressen in bekende vakantiegebieden, maar ook in dorpen langs de Autobahn voor een tussenstop op weg naar het zuiden. Prijsindicatie voor een overnachting: 20 tot 30 euro per persoon per nacht inclusief ontbijt. Je kunt de gids direct llen.

Lees meer

Voordelig overnachten in Frankrijk 2011

Voordelig overnachten in Frankrijk 2011

De gids geeft handige informatie over 3.400 gecontroleerde voordelige vakantieadressen in heel Frankrijk. Je vindt in deze gids voordelig geprijsde chambres d’hôtes, gîtes en kleinschalige particuliere pensions. In deze volledig herziene uitgave wordt veel aandacht ed aan de adressen waar de gastvrouw of gastheer Nederlands spreekt. Voordelig Overnachten in Frankrijk biedt het meest uitgebreide overzicht van vakantieadressen met een Nederlandstalige eigenaar. Je kunt de gids direct llen.

Lees meer

Nieuw: wandelnetwerk Vechtdal

Nieuw: wandelnetwerk Vechtdal

Aan afwisseling van het landschap is geen gebrek in het Vechtdal. Dat maakt het Vechtdal tot een gevarieerd wandelgebied waar na iedere bocht het landschap weer verrast. Een wandeling langs de rivier de Vecht laat een mooi coulissenlandschap met oude landgoederen zien. Een tocht over de Lemeler- of Besthmenerberg brengt heidevelden en vergezichten met zich mee. Ook voor een verkoelende boswandeling op een warme zomerdag zijn er voldoende mogelijkheden. Met het nieuwe wandelnetwerk stel je nu zelf jouw wandeling samen en loop je handig langs de markeringen van het netwerk. Je kunt al een ommetje lopen van twee kilometer, maar ook de geoefende wandelaar komt volop aan zijn trekken.

Lees meer

Wandelen in de Achterhoek

Wandelen in de Achterhoek

Geniet van het afwisselende landschap van de Achterhoek: het coulissenlandschap bij Winterswijk, het bos- en heuvelgebied bij Vorden of Lochem of het rivierenlandschap bij Lobith. Recreatieschap Achterhoek Liemers biedt meer dan 30 gemarkeerde rondwandelingen in de Achterhoek en Liemers. De wandelingen variëren van 2 t/m 19 km.

Lees meer

GPS-wandelen in de Achterhoek

Wandelbeeld biedt meer dan 20 GPS-wandelingen in de Achterhoek met uitgebreide informatie over de wandeling, beginpunt en fraaie foto's. De wandelingen variëren van 4 t/m 21 km.

Lees meer

Wandelen in de Ardennen

Wandelen in de Ardennen

De Belgische Ardennen is een ideaal wandelgebied voor zowel de beginnende als voor de gevorderde wandelaar. De Ardennen bieden een schitterend en afwisselend decor met om elke hoek, achter elke heuvel een nieuw, fraai en groen uitzicht. Op de website 'Wandelen in de Ardennen' vind je meer dan 45 wandelingen, van een kort ommetje van 3 km t/m stevige wandelingen van 25 km. Van een aantal wandelingen is een GPS-track beschikbaar. Sommige wandelingen lijken kort, maar zijn pittig door het flink dalen en stijgen.

Lees meer

Tussen Schelde en Leie

Tussen Schelde en Leie

De wandelgids 'Tussen Schelde en Leie' beschrijft 12 wandelingen langs de mooiste Zuid-West-Vlaamse stapsteentjes, kerkpaden en wegels. Geniet van het afwisselende landschap, de open ruimte en trage wegen tussen Schelde en Leie. De mooie foto’s in de gids geven een beeld van waar je langs het parcours op stoot en de handige kaartjes brengen je vlot langs de verschillende trajecten. De wandelingen worden in het boekje met passie voor natuur en landschap beschreven en zijn voorzien van informatie over de ontstaansgeschiedenis van het landschap.

Lees meer

Nieuwe wandelboeken

Op Wandelzoekpagina vind je altijd nieuwe wandelboeken, -gidsen en -kaarten. Je kunt ze direct llen. In de webwinkel vind je tevens reisgidsen, kaarten en wandelboeken voor elke mming over de hele wereld. Als reisboekwinkel De Zwerver het artikel voorradig heeft wordt de lling binnen drie werkdagen verwerkt.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl