Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina

Nieuwsbrief mei 2011Hierbij ontvang je de nieuwsbrief mei 2011.

Veel wandelplezier.
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

De heuvels op de lanen in

De heuvels op de lanen in

Met de gids De heuvels op de lanen in ontdek je de parels van de zuidelijke Veluwezoom. Tussen Velp en Dieren ligt een gebied met verrassend veel verschillende landschappen die je lopend pas goed leert kennen. De gids wijst je de weg door lommerrijke bossen en landgoederen en over glooiende heidevelden aan de hand van zeven wandelroutes van 4 tot 12 km. Er zijn GPS-tracks van de routes beschikbaar. Je kunt de gids direct llen

Lees meer

Nieuwe wandelroutes Oranjezon

Nieuwe wandelroutes Oranjezon

In natuurgebied Oranjezon bij Vrouwenpolder zijn nieuwe wandelroutes uitgezet. Vijf wandelroutes van 3 t/m 7 km bieden volop mogelijkheden voor het maken van diverse wandelingen. Een prachtige uitkijktoren op een van de routes maakt de (gezins)wandeling tot een ware natuurbelevenis. Paaltjes met een gekleurde pijl markeren de routes.

Lees meer

Wandelarrangementen

Er even lekker tussenuit. Een aantal dagen tot rust komen in Nederland. Volledig verzorgd wandelen van hotel naar hotel (met bagagevervoer) of vanuit een vaste plek (pension, Bed & Breakfast) dagwandelingen maken. We bieden je een aantal mogelijkheden aan.

Lees meer

Overzicht nieuwe wandelingen

In elke streek van Nederland en in elk seizoen is het heerlijk wandelen. Er zijn zoveel mogelijkheden om te wandelen door bos, weilanden, akkers, duinen of polders. Wekelijks komen er nieuwe wandelingen bij. Je vindt de nieuwe wandelingen op Wandelzoekpagina in het overzicht.

Lees meer

Wandelen in de Voerstreek

Wandelen in de Voerstreek

De Voerstreek is een schitterend kleinschalig gebied - net over de Nederlandse grens - waar het heerlijk wandelen is. Bossen, akkers, holle wegen, dorpjes en weilanden wisselen elkaar af. Het landschap is om elke bocht anders mooi. Fraaie uitzichten en doorkijkjes over groene heuvels. Heerlijk liggen langs een beekje. Uitrusten op een gemoedelijk terrasje met een Limburgs biertje of een heerlijk Vlaamse maaltijd. Dat is de Voerstreek.

Lees meer

Nieuw: Groene Halte-wandeling Limburg

Nieuw: Groene Halte-wandeling Limburg

Met de nieuwe Groene Halte-wandeling 'van Bolderberg tot mijnterril' in Belgisch Limburg loop je door een mooie diversiteit aan landschappen gevormd door vijvers, beekvalleien, heide en bos. Vanaf de Bolderberg heb je een prachtig panorama. Er is zowel een korte variant - 8,5 of 11 km van station Heusden naar station Zolder - als een lange variant - 20, 28,5 of 31 km van station Zolder naar station Heusden - van deze wandeling.

Lees meer

Nieuw: Groene Halte Wandelclub

Nieuw: Groene Halte Wandelclub

De Groene Haltewandelingen in België zijn een groot succes. Nu is er ook een Groene Halte Wandelclub waarmee je in een groep de Groene Haltewandelingen kunt verkennen. De club maakt vier dagwandelingen per jaar in het weekend. Wandel mee.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl