Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van augustus 2012.

Veel wandelplezier,

Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Voel de natuur

Voel de natuur

Leuke en onverwachte kruip-door-sluip-door-paadjes en duidelijke beschrijvingen. Dat zijn de kenmerken van Groene Wissels. Kenmerken die veel wandelaars enthousiast maken over deze wandelingen. Na het lopen van een Groene Wissel verlang je direct naar de volgende. Maar wie is die routemaker die binnen enkele jaren meer dan 300 wandelingen heeft uitgezet? Wie is de man achter Groene Wissels?

Lees meer

Lees het interview met de maker van Groene Wissels

Waddenwissels

Waddenwissels

In navolging van de populaire Groene Wissels heeft Bart van der Schagt tien Waddenwissels uitgezet.De Waddenwissels gaan door de stillere gebieden van de eilanden. Ze lopen door natte en droge duinvalleien, volgen spannende slinger- en struinpaadjes en gaan uiteraard ook over het schitterende strand van de eilanden. De wandelingen hebben hetzelfde karakter: veel puur natuur, avontuurlijk en over grote delen uitermate rustig.

Lees meer

Lees meer over Waddenwissels

Deel met je vrienden

Deel met je vrienden

Deel Wandelzoekpagina met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus . Onderaan elke pagina van de website staan de logo's van de sociale netwerken. Dus als je een bepaalde pagina of wandeling wilt delen met je vrienden klik dan op één van de logo's. Je kunt ook deze nieuwsbrief delen met jouw vrienden.

Lees meer

Deel deze nieuwsbrief met je vrienden

Trage Tochten

Trage Tochten

Trage Tochten zijn rondwandelingen over voornamelijk onverharde wegen. Routemaker Rob Wolfs zegt het zo: 'Wat ik nu nog de grootste uitdaging vind is om routes te maken die een hoge kwaliteit hebben. Dat zit 'm naast variatie in landschap vooral in zoveel mogelijk onverhard wandelen. Ik hanteer wat dat betreft de standaard dat mijn routes maximaal 30% verhard mogen zijn.' Geniet van de onverharde Trage Tochten.

Lees meer

Lees meer over: Trage Tochten

Heidewandelingen

Heidewandelingen

De eerste bloeiende heide is gesignaleerd. Ga ook op stap. Vanaf midden augustus tot midden september staat de heide volop in bloei. Geniet van de prachtige paarse heidevelden tijdens een heidewandeling. Wandelzoekpagina biedt je heidewandelingen in Nederland en heidewandelingen in België.

Geniet van De Merode

Eeuwenlang waren de bossen en landerijen van de Merode in Vlaanderen alleen toegankelijk voor de prinsen de Merode. Nu ligt er een schitterend natuurgebied van de abdij van Tongerlo tot aan de pompeuze kathedraal van Scherpenheuvel. In dit gebied ligt een uitstekend wandelnetwerk. Joost Vermeulen vertelt over de top drie wandelroutes door de Merode. Deze topwandelingen zijn goed gemarkeerd en starten steeds bij een parkeerplek met infopaneel.

Lees meer

Lees meer over wandelen in de Merode

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl