Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelroutesWandelZapp
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van december 2012.

Veel wandelplezier,

Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Wandelen in de winter

Wandelen in de winter

Ook in de winter kan het buiten heerlijk zijn. Geniet van het bijzondere, lage licht, wandel lekker door de sneeuw of maak een groene stadswandeling. Pauzeer met een lekkere warme chocomel of een heerlijke kop snert.Juist in de winter is wandelen belangrijk. De beweging geeft je energie. Door het daglicht maak je vitamine D aan (zeker belangrijk nu de zon zo schaars is). Je voelt je fitter en vrolijker. Zo kom je beter de winter door.Kies voor één van de lekker beschutte wandelingen met horeca onderweg.

Lees meer

Winterwandelen met NS

Winterwandelen met NS

Doe een warme jas aan, sjaal om en trek eropuit met deze zes mooie NS-wandelingen. Zwerf door Veluwse bossen en landgoederen, wandel van Bilthoven naar de historische binnenstad van Utrecht en verken de duinen van Meijendel of de voormalige jachtdomein van de graven van Holland.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Een dagje wandelen in Duitsland

Een dagje wandelen in Duitsland

Duitsland is dichtbij en je kunt er heerlijk wandelen door uitgestrekte wouden. 's Middags kun je gewoon een warme maaltijd llen. In de wandelgids 'Een dagje wandelen in Duitsland' staan 13 dagwandelingen net over de grens in Duitsland. De wandelingen zijn voorzien van een beschrijving, een wandelkaart en bezienswaardigheden onderweg. Voor sauerkraut, worst en andere versnaperingen is ook de horeca onderweg vermeld. Het is daarmee een complete wandelgids voor veel wandelplezier. Je kunt de gids direct llen.

Lees meer

Wandelen langs de Drentsche Aa

Wandelen langs de Drentsche Aa

Staatsbosbeheer heeft 11 wandelroutes door het Nationaal Park Drentsche Aa uitgezet. De Drentsche Aa is een schitterend natuurgebied waar je naar hartenlust kunt wandelen over zo'n 100 kilometer zandweg. Wandel lekker langs het Zeegserloopje, het Taarlose Diep of over de Ballooëresch. De wandelingen variëren van 5 tot 9 km, zijn gemarkeerd en beginnen bijna allemaal bij horeca.

Lees meer

Nieuw: Streek-GR- Heuvelland

Nieuw: Streek-GR- Heuvelland

Wandel door het grensgebied van België en Frankrijk. 125 km bewegwijzerde wandelpaden op en rond de heuvels van de Westhoek vormen de geel-rode draad van de nieuwe Streek-GR Heuvelland. Je ontdekt een uniek wandelgebied met authentieke dorpjes, panoramische vergezichten en ongestoorde natuurgebieden. De bijbehorende wandelgids bevat een nauwkeurige routebeschrijving met uitgebreide toeristische en streekinformatie. De route is ingetekend op topografische kaarten (1:50.000). Alle relevante buslijnen in België en Noord-Frankrijk zijn opgenomen.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl