Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina

Nieuwsbrief januari 2012Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van januari 2012.

Veel wandelplezier,
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Nieuw: Groene Bus Wissels

Nieuw: Groene Bus Wissels

Groene Bus Wissels zijn rondwandelingen vanaf een busstation of -halte (met op zondag minimaal een uurdienst). De Groene Bus Wissels zijn gemaakt door Bart van der Schagt volgens hetzelfde principe als de Groene Wissels: wandelingen met een duidelijke beschrijving, GPS-track, foto's en topografische kaart. De eerste Groene Bus Wissel is een avontuurlijke tocht langs en ook over de Midden-Veluwse zandverstuivingen vanuit Nieuw-Milligen.

Lees meer

Nieuw: wandelingen van Luuk

Nieuw: wandelingen van Luuk

Luuk heeft meer dan 15 gevarieerde wandelingen beschreven op de grens van Gelderland en Overijssel. Wandel door het mooie open rivierenlandschap van de IJssel, langs riviertjes als de Berkel en de Slinge, over de Stokkumeres of door de bossen van Verwolde. De wandelingen variëren van 6 t/m 19 km, zijn voorzien van een routebeschrijving, GPS-track en foto's. Luuk, hartelijk bedankt voor het delen van jouw wandelingen.

Lees meer

Nieuwe gids Peerkepad

Nieuwe gids Peerkepad

Het PeerkePad is zowel een wandelroute als een fietsroute tussen het Limburgse dorpje Wittem en de Brabantse stad Tilburg. PeerkePad II is een vervolg op het wandelboek. De uitgave bevat naast een geactualiseerde wandelroute ook een fietsroute van ruim 300 km die een zwierige 'acht' maakt tussen de twee plaatsen, waarbij de kloosters van Koningshoeven, Postel, Achelse Kluis en Kapel In 't Zand (Roermond) worden aangedaan.

Lees meer

Wandeltoppers 2011 bekend

Wandeltoppers 2011 bekend

De populairste wandelingen van 2011 zijn bekend: de meest gelopen Groene Wissels, NS-wandelingen, Lange-afstandspaden en streekpaden van 2011. Hiermee geven we je leuke tips voor een mooi nieuw wandeljaar.

Lees meer

Populairste stadswandelingen

De populairste stadswandelingen van 2011 zijn:
1. Amsterdam, lange rondwandeling
2. Amersfoort, door de oudste delen van de stad
3. Groningen, stadswandeling
4. Zutphen, wandelen in een Hanzestad
5. Zwolle, wandelen in een Hanzestad

Lees meer

Tijd voor een stadswandeling

Tijd voor een stadswandeling

Heerlijk in deze tijd van het jaar: ontspannen lopen over rustige paden door stedelijk groen, langs rivieren, kanalen en onverwachte historie. En altijd een cafeetje in de buurt voor een lekker kopje koffie of warme chocomel. Dat kan met drie fraai vormgegeven wandelboeken van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig, met bijzondere wandelingen door binnen- en buitenstad van Leiden en Utrecht, mooie foto's en uitgebreide achtergrondinformatie.

Lees meer

Fraaie parkwandelingen

Fraaie parkwandelingen

Maak eens een heerlijke wandeling door een Belgisch park of landgoed. Parken zijn vaak een oase van rust in de stedelijke omgeving. Kasteeltuinen zijn vaak fraai aangelegde tuinen met vijverpartijen, statige lanen en oude bomen. Deze kortere of langere wandelingen zijn makkelijk af te wisselen met lekker binnen zitten achter een behaaglijk kopje koffie, soep of iets anders lekker warm.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl