Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina

Wandelzoekpagina vernieuwd

Wandelzoekpagina is vernieuwd. In deze nieuwsbrief lees je waarom en wat er nieuw is.

Veel wandelplezier,
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Waarom is Wandelzoekpagina vernieuwd?

  • Om het makkelijker te maken om je weg te vinden op Wandelzoekpagina.
  • Om het makkelijker te maken een reactie, foto of beoordeling te plaatsen.


Lees meer

Zoekmogelijkheid vernieuwd

Zoekmogelijkheid vernieuwd

De zoekmogelijkheid naar wandelingen is vernieuwd. Je kunt nu niet alleen zoeken op afstand, maar ook op plaats, trefwoord of meerdere provincies tegelijkertijd.

Lees meer

Het zoeken is ook makkelijker geworden doordat het resultaat van jouw keuze direct in beeld verschijnt. De wandelingen staan in een overzichtelijke lijst zodat je sneller de wandeling van jouw keuze vindt.

Lees meer

Broodkruimels

Met de broodkruimels bovenin beeld raak je nooit meer de weg kwijt op Wandelzoekpagina. Klik op een broodkruimel en je bent terug bij voorgaande pagina’s.

Lees meer

Geef jouw reactie

Geef jouw reactie

Daarnaast zijn er nog een aantal wijzigingen in de vormgeving van Wandelzoekpagina. Die kom je vanzelf tegen. Tevens is Wandelzoekpagina geschikt gemaakt voor de iPad. We vernemen graag jouw reactie. Vul de enquête in of mail naar info@wandelzoekpagina.nl.

Lees meer

Ervaringen delen

Ervaringen delen

Je kunt nu eenvoudiger jouw ervaringen over een bepaalde wandeling delen met andere wandelaars. Zo kun je een sterbeoordeling geven over routebeschrijving, omgeving, afwisseling, verhard/onverhard en horeca langs de wandeling. In een reactie kun je meer over de wandeling vertellen.

Lees meer

Mijn Wandelzoekpagina

Mijn Wandelzoekpagina

Op Mijn Wandelzoekpagina staan jouw gegevens, de door jou geplaatste reacties en foto’s overzichtelijk bij elkaar en kun je ze eenvoudig wijzigen.

Lees meer

Wandelingen bewaren

Wandelingen bewaren

Je kunt nu ook wandelingen bewaren als je ze binnenkort wilt gaan lopen of om een persoonlijk archief op te bouwen van wandelingen die je gelopen hebt. Bij de bewaarde wandelingen kun je persoonlijke notities plaatsen. Zo kun je voor jezelf - of met je hele wandelgroep - wandelingen bewaren die je gelopen hebt en noteren wat je van de wandeling vond.

Lees meer

Nooit meer inloggen

Nooit meer inloggen

Geef aan dat je je wachtwoord wilt bewaren en je hoeft nooit meer in te loggen. Als je een volgende keer op Wandelzoekpagina komt kun je direct reacties of foto’s plaatsen, een wandeling beoordelen of jouw Bewaarde wandelingen inzien. Als je een abonnement hebt kun je ook direct – zonder inloggen – wandelkaarten afdrukken.

Lees meer

Nieuw: Mobiel zoeken

Nieuw: Mobiel zoeken

Vanaf nu kun je ook met je smartphone een wandeling zoeken. Je kunt nu onderweg reacties van anderen lezen en zelf een reactie geven of een foto plaatsen. De mobiele versie is experimenteel. We horen dan ook graag van je of het ook op jouw mobiele telefoon goed werkt. Alle reacties zijn welkom.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl