Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van november 2012.

Veel wandelplezier,

Stefan Horn
Wandelzoekpagina

 Wandelen op de rand van bos en boerenland

Wandelen op de rand van bos en boerenland

De eerste wandelgids in Nederland met 80% zandpad-garantie.

In Wandelen op de rand van bos en boerenland beschrijft Rob Wolfs 20 dagtochten van rond de 15 km in Overijssel en Gelderland over zoveel mogelijk onverharde paden.

De wandelingen gaan door eeuwenoude kleinschalige cultuurlandschappen waar bos en open gebied elkaar doorlopend afwisselen. Rob Wolfs beschrijft aantrekkelijke wandelingen door dit fraaie landschap.

Je kunt het boek direct llen.

Op Wandelzoekpagina staan de GPS-tracks van de wandelingen uit het boek.

Lees meer

Oude Hollandse Waterliniepad

Oude Hollandse Waterliniepad

De zuidelijke route van het Oude Hollandse Waterliniepad is het eerste deel van de wandelroute tussen Muiden en Gorinchem. De route loopt van Fort Wierickerschans naar Gorinchem en is 50 km lang. Het pad gaat door het unieke open landschap van het inundatiegebied van de Oude Hollandse Waterlinie. De route is met stickers of verf gemarkeerd. Naast deze lange wandeling zijn er korte wandelroutes ontwikkeld in de vestingsteden van de Oude Hollandse Waterlinie, de zogenaamde Waterlinieommetjes (2-4 km).

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Een mooi wandelcadeau

Een mooi wandelcadeau

Geef een mooi wandelcadeau: 700 wandelkaarten. Op de wandelkaarten staat de route ingetekend. De bijbehorende routebeschrijving is gratis.

Je ontvangt een mooie cadeaubon om weg te geven aan een andere wandelaar die hiermee een jaar lang wandelkaarten kan afdrukken. Met de feestdagen in het vooruitzicht een sportief en leuk wandelcadeau om weg te geven.

Lees meer

Hagelkruis en bolle akkers

Hagelkruis en bolle akkers

Adrie Raaijmakers heeft meer dan 45 wandelingen uitgezet, voornamelijk in Noord-Brabant en Limburg. De wandelingen gaan door fraaie landgoederen, schitterende bossen, langs hagelkruis en over bolle akkers. De rondwandelingen variëren van 8 t/m 26 km en zijn voorzien van een routebeschrijving, GPS-track en foto's. Bij een groot aantal routes is ook een topografische kaart beschikbaar.

Lees meer

Slapen en wandelen

Slapen en wandelen

Heerlijk een aantal dagen wandelen door herfstige bossen, rustieke landgoederen of uitgestrekt boerenland. Je vindt meer dan 250 overnachtingsmogelijkheden en bijbehorende wandelingen op Wandelzoekpagina. Authentieke Bed amp; Breakfasts, rustige (familie)hotels of mooi gelegen appartementen waar wandelaars welkom zijn.

Lees meer

Ontdek onbekend Meetjesland

Ontdek onbekend Meetjesland

Ontdek het onbekende Meetjesland met haar bossen, prachtige parken en schitterende kreken. Op de grens met Zeeuws Vlaanderen vind je twee wandelnetwerken om heerlijk te wandelen.

Wandelnetwerk Meetjeslandse Kreken gaat door het schitterende krekengebied.

Wandelnetwerk Bulskampveld loopt door bossen en landgoederen, uitgestrekte naald- en loofbossen, akkers en autoluwe kronkelwegen.

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl