Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van oktober 2012.

Veel wandelplezier,

Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Geniet van de herfst

Geniet van de herfst

De herfst is het seizoen van de kleuren en geuren: verkleurende bladeren, kleurrijke paddenstoelen en de heerlijke boslucht die daar bij hoort. Ga wandelen in het bos of lekker uitwaaien in de duinen en over het strand. De herfst is een schitterende tijd hiervoor. Wandelzoekpagina geeft suggesties voor heerlijke herfstwandelingen.

Lees meer

Herfstwandelingen in Vlaanderen

Schitterende landschappen de er anders uitzien in het lage licht, misten die hangen boven de velden en het zonlicht dat schijnt door de goudgele bladeren. We doen suggesties voor heerlijke herfstwandelingen in Vlaanderen. Ga naar buiten en geniet van de herfst!

Lees meer

Wandelen langs historische buitenplaatsen

Wandelen langs historische buitenplaatsen

2012 is het Jaar van de Historische Buitenplaats. In Nederland zijn nog ongeveer 550 van de oorspronkelijke 6000 buitenplaatsen te bewonderen. Te voet beleef je het best de afwisseling en variatie van de monumentale huizen die een geheel vormen met omliggende tuin of park. Ter inspiratie heeft Wandelzoekpagina wandelingen langs bijzondere buitenplaatsen voor je uitgezocht. Ga lekker op stap langs historische buitenplaatsen.

Lees meer

Nieuw: Volg reacties

Nieuw: Volg reacties

Wil je een wandeling binnenkort gaan lopen en op de hoogte blijven van nieuwe reacties? Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer een afgesloten wandelroute weer open gaat? Of ben je gewoon benieuwd wat wandelaars schrijven over een wandeling? Volg dan de reacties bij een wandeling. Je krijgt dan automatisch bericht als er een nieuwe reactie wordt geplaatst. Op elk moment kun je het volgen weer stopzetten. Zoek de wandeling en druk op de knop 'Volg reacties'.

Lees meer

Wandelen in Grenspark Maas-Swalm-Nette

Wandelen in Grenspark Maas-Swalm-Nette

Het Duits-Nederlands Grenspark Maas-Swalm-Nette biedt volop gelegenheid voor schitterende wandelingen. In deze streek zijn negen gemarkeerde wandelroutes uitgezet. Je kunt hier wandelen en genieten van een afwisselend landschap met water, grasland, bos- en heidelandschap. De rondwandelingen variëren van 6 t/m 19 km. Bij alle wandelroutes is een GPS-track beschikbaar.

Lees meer

Wandelboeken Vlaanderen

Wandelboeken Vlaanderen

De Dicht-bij-huisgidsen bieden lusvormige wandelingen in Vlaanderen geschikt voor het hele gezin. De wandelingen zijn samengesteld door ervaren wandelauteurs. In de gidsen vind je interessante achtergrondinformatie, gedetailleerde kaarten, informatie over stops onderweg en de adresjes voor een natje en een droogje. Er is een wandelboek voor elke provincie en een speciaal Groot Wandelboek voor de Ardennen.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vrienden

Laat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl