Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van september 2012.

Veel wandelplezier,

Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Wandelen langs forten

Wandelen langs forten

Wandel langs de historie van de Hollandse Waterlinie of de Stelling van Amsterdam. De soldaten zijn vertrokken. Veel forten hebben een nieuwe mming gekregen. Van wijnhandel tot horecagelegenheid en van camping tot museum. Een aantal is toegankelijk voor publiek. De maand september is fortenmaand. In deze maand vinden rond vele forten bijzondere evenement plaats. Wandel langs de Hollandse Waterlinie, langs de Stelling van Amsterdam of door het groene, waterrijke landschap rond de forten.

Lees meer

100ste Trage Tocht

100ste Trage Tocht

Met de honderdste Trage Tocht loop je op de rand van de Sallandse Heuvelrug door glooiende bossen, langs heidevelden en over boerenland. Vanaf station Holten wandel je direct de Holterberg op. Net als alle Trage Tochten loopt deze wandeling voornamelijk over onverharde paden. De rondwandeling loopt door een prachtig natuurgebied, vooral bekend door de weidse en on-Nederlandse vergezichten. Met dank aan Rob Wolfs die al deze prachtige wandelingen uitzet.

Lees meer

Grensoverschrijdend wandelnetwerk

Grensoverschrijdend wandelnetwerk

Het grensoverschrijdende wandelnetwerk Zwin presenteert een mix van natuur, cultuur, unieke landschappen en adembenemende vergezichten tussen Knokke-Heist aan Belgische en Retranchement en Cadzand aan Nederlandse zijde. Het netwerk biedt de wandelaar ruim 50 kilometer zorgvuldig geselecteerde wandelpaden verbonden via 36 knooppunten. De kern van het netwerk is het Zwin zelf. Het wandelnetwerk biedt alle ruimte om heerlijk te wandelen. Dus ga op stap.

Lees meer

GPS-wandelingen

GPS-wandelingen

Steeds meer wandelaars gebruiken GPS-tracks om een wandeling te lopen. Met de zoekmogelijkheid op Wandelzoekpagina kun je nu ook zoeken naar wandelingen met een GPS-track. Door een vinkje te zetten bij GPS-track krijg je wandelingen waarvan een GPS-track beschikbaar is. Wil je met een routebeschrijving lopen zet dan een vinkje achter de optie Routebeschrijving. Zo wordt een leuke wandeling vinden nog makkelijker.

Lees meer

NS-wandelingen met GPS-track

NS-wandelingen met GPS-track

Een GPS-track maakt het makkelijk om wandelingen te lopen zonder routebeschrijving. Maar ook als er een routebeschrijving is kun je je laten leiden door een GPS-track. Zo zijn er van de NS-wandelingen nu GPS-tracks beschikbaar. Ook van veel oude NS-wandelingen is een GPS-track beschikbaar. Kies de wandeling, druk op de knop 'Bewaar de GPS-track' en je kunt op stap.

Nieuw: Kustwandelroute

Nieuw: Kustwandelroute

De Kustwandelroute overspant de hele Vlaamse Kustlijn, tussen De Panne en Knokke-Heist. De Kustwandelroute is een netwerk van verharde en onverharde wandelwegen tussen De Panne en Knokke-Heist. Dankzij deze route stippel je je eigen wandelroute uit via bewegwijzerde knooppunten. Deze punten vind je allemaal terug op een overzichtskaart. Met de Kustwandelroute is het genieten van duinen en polders, slikken en schorren, zee en strand. Ga op stap en maak telkens opnieuw een andere wandeling.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vrienden

Laat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl