Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van april 2013.

Veel wandelplezier,
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Nieuw: Gemarkeerde Groene Wissels

Nieuw: Gemarkeerde Groene Wissels

Groene Netwerk Wissels maken gebruik van gemarkeerde wandelnetwerken. Net als de populaire Groene Wissels zijn het rondwandelingen van 10 tot ruim 20 km, beginnen ze bij een treinstation of bushalte en zijn er een routebeschrijving, GPS-track en topografische kaart beschikbaar. Je krijgt zo het goede van Groene Wissels én de markering van het wandelnetwerk. Er zijn direct zeven Groene Netwerk Wissels beschikbaar, verspreid over Nederland en er volgen er nog meer. Geniet van deze kant-en-klare rondwandelingen.

Lees meer

Bollenwandelingen

Bollenwandelingen

Eindelijk voorjaar! De tijd van de bloeiende bollenvelden. Voor de schitterende kleuren en geuren van de bloeiende bloembollen hoef je niet naar de Keukenhof. Je kunt heerlijk wandelen langs de bollenvelden bij Lisse, Hillegom of Heiloo. Of wandel de Tulpenfestival-wandeltocht langs de uitgestrekte bollenvelden in de Noordoostpolder.

Lees meer

Boerenwandelpaden

Boerenwandelpaden

Wandel dwars door het boerenland van het Rijk van Nijmegen en het Land van Maas en Waal. Maak kennis met het boerenleven door bedrijven te bezoeken en op plekken te komen waar je normaal aan voorbij loopt. De boerenwandelpaden zijn gemarkeerd en variëren van 4 t/m 13 km. Doe je wandelschoenen aan en ontdek het boerenland rond Nijmegen.

Lees meer

Wandelen op de Utrechtse Heuvelrug

Wandelen op de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is een stuwwal die zich uitstrekt vanaf de Grebbeberg bij Rhenen tot aan het Gooimeer bij Huizen. Het is een gebied van uitgestrekte bossen, fraaie buitenplaatsen en mooie heuvels. Je kunt er heerlijk wandelen over de stuwwal, over heidevelden, langs kastelen en landgoederen en de aangrenzende uiterwaarden. We geven je tips voor wandelingen in dit gebied.

Lees meer

Wandelen langs de Roer

Wandelen langs de Roer

De Roer stroomt van de Hoge Venen via de Eifel naar Roermond. Met het nieuwe wandelboek 'De Roer van bron tot monding' kun je al wandelend het traject van deze rivier volgen. Je loopt door uitgestrekte loof- en naaldbossen, langs vakwerkdorpjes en stuwmeren. De wandelingen hebben een lengte van 12-20 km. Je kunt de route als dagwandelingen maar ook als doorlopende meerdaagse wandeling lopen. Je kunt het boek direct llen in de webwinkel van Wandelzoekpagina.

Lees meer

Mooiste wandelingen van Vlaanderen

Mooiste wandelingen van Vlaanderen

Kijkers van het toeristische tv-programma 'Vlaanderen Vakantieland' hebben de Bronnenwandeling in de Voerstreek verkozen tot 'Mooiste Wandelroute van Vlaanderen'. Naast deze mooiste wandeling biedt Vlaanderen Vakantieland nog negen andere schitterende wandelingen. Wandel langs de Kempense Meren. Loop door prachtige holle wegen in de Hagelandse heuvels. Laat je verrassen door het valleilandschap van de Dijle en IJse. Ontdek de geheimen van het Muziekbos.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vrienden

Laat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl