Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van augustus 2013.

Veel wandelplezier,
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Zomerse wandelingen

Zomerse wandelingen

Maak een mooie duin- en strandwandeling met een heerlijke duik in zee in de Schoorlse Duinen, Voornes Duin of vanuit Vlissingen. Volg verkoelende beekjes in Drenthe of Noord-Brabant. Wandel onder een dicht bladerdek op de Utrechtse Heuvelrug of door het Ravens- en Kloosterbos. Kies voor één van deze twaalf lekkere, zomerse dagwandelingen.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Trage Tocht Vierhouten Stakenberg is een échte heidewandeling. De route gaat op enkele stukjes bos na grotendeels over en langs de uitgestrekte Elspeetse Heide met heuvels die prachtige vergezichten bieden. De rondwandeling is 15 km lang en gaat voor 95% over onverharde paden.

Lees meer

Wandelzoekpagina op Facebook

Wandelzoekpagina op Facebook

Wissel met andere wandelaars van gedachte, deel je ervaringen, stel je wandelvragen of lees wandelnieuwtjes op Facebook. Geef op Facebook aan dat je Wandelzoekpagina leuk vindt!

Lees meer

Nieuw: wandelingen bij jou in de buurt

Nieuw: wandelingen bij jou in de buurt

Wil je weten waar je bij jou in de buurt kunt wandelen? Of in de buurt van je vakantieadres? Je kunt nu ook wandelingen zoeken op postcode en adres. Vul adres en plaats of postcode in en je krijgt een lijst met wandelingen in de buurt. Zo is het nog makkelijker om een mooie wandeling te vinden.

Lees meer

Heidewandelingen

Heidewandelingen

Vanaf midden augustus tot midden september staat de heide volop in bloei. Geniet van de prachtige paarse heidevelden tijdens een heidewandeling. Ga ook op stap. Wandelzoekpagina biedt je heidewandelingen in Nederland en heidewandelingen in België.

Lees meer

Originele wandelingen

Originele wandelingen

'Originele wandelingen' biedt meer dan 70 dagwandelingen over onverharde wegen en paden in heel België. Je loopt door mooie stukjes natuur waar het relatief rustig is. Wandel in het mergelland van Limburg, door de bossen van de Ardennen, langs de zijrivieren van de Semois of door het Brugse Ommeland. De variëren van 11 t/m 23 km. Van de wandelingen zijn routebeschrijving, kaart en GPS-track beschikbaar.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl