Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van december 2013.

Veel wandelplezier,
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Tien mooiste Trage Tochten

Tien mooiste Trage Tochten

Rob Wolfs, de routemaker van Trage Tochten heeft de tien mooiste Trage Tochten op een rijtje gezet. Wandel grotendeels over onverharde paden en wegen door afwisselende landschappen. Doe wandelinspiratie op met de persoonlijke Top Tien van Rob Wolfs of met de tien meest gedownloade Trage Tochten.

Lees meer

NS-winterwandelingen

NS-winterwandelingen

Juist in de winter is de natuur stiller dan ooit. En er is nog zo veel mooie natuur te ontdekken in Nederland. Hierbij suggesties voor schitterende zes NS-wandelingen langs bossen en landerijen. Wandel langs eeuwenoude havezaten en landgoederen of door een glooiend coulisselandschap. Loop door de romantische tuinen van landgoed Groeneveld of over statige beukenlanen. Wandel over de Hondsrug of langs de Oude Rijn.

Lees meer

Wildlife-wandelingen

Wildlife-wandelingen

Wildlife-wandelingen zijn natuurwandelingen langs plekken waar je wilde dieren kunt ontmoeten. Bij de wandelingen vind je weetjes over hoe deze dieren leven, waar je ze kunt vinden, welk geluid ze maken, wat ze eten.

Door de lengte van de wandelingen, de weetjes en de ontmoetingen met wilde dieren zijn deze wandelingen ook zeer geschikt om met kinderen te lopen. Van de wandelingen is een routebeschrijving, GPS-track en wandelkaart beschikbaar. De wandelingen zijn ook beschikbaar voor de smartphone inWandelZapp

Lees meer

Wandelen in het hart van Salland

Wandelen in het hart van Salland

Struinen door uiterwaarden, moerassen, bossen, landgoederen, heidevelden, heuvels of bergen: in Salland kan het allemaal. Het landelijke gebied tussen Vecht, IJssel, Regge en Schipbeek kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan natuur en landschap. Een uitgelezen terrein voor wandelaars. De gids 'Wandelen in het hart van Salland' bevat 16 rondwandelingen. Ze variëren van acht tot vijfentwintig kilometer. Je kunt de wandelgids direct llen.

Lees meer

Warme en droge voeten

Warme en droge voeten

Wandelen houdt in de herfst of winter niet op. Integendeel in de herfst kun je van de mooiste kleuren genieten en in de winter van de sneeuw en de koude frisse lucht door je neus. Laat je niet weerhouden door wind, regen of sneeuw want voor alle elementen zijn beschermende middelen beschikbaar. We geven je tips voor goede winterwandelschoenen.

Lees meer

Wandel in Vlaams Limburg

Wandel in Vlaams Limburg

Pittoreske dorpen in de Maasvallei, glooiende akkers en boomgaarden in Haspengouw en Voeren, een natte wildernis in Kempen-Broek, bossen en groene valleien in de Lage Kempen en de weidse heide in het Nationaal Park Hoge Kempen. Limburg heeft voor elke wandelaar wat moois in petto. 'Wandelen in Limburg' biedt veel gemarkeerde wandelingen tot 14 km in Vlaams Limburg.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vrienden

Laat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl