Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van februari 2013.


Veel wandelplezier,
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Wandelen met Truus Wijnen

Wandelen met Truus Wijnen

Truus Wijnen deelt haar passie voor wandelen en fotografie graag met andere wandelaars. Ze wandelt over kloosterpaden, door sprookjesachtige bossen of landgoederen. Ze wandelt in Twente en de Achterhoek, maar ook in andere delen van het land. Haar wandelingen variëren van 5 t/m 19 km en zijn voorzien van een routebeschrijving, GPS-track, foto's en een aantal ook van een topografische wandelkaart. Ze organiseert regelmatig (foto-)wandelingen waarbij je mee kunt wandelen.

Lees meer

Populairste GPS-wandelingen

Populairste GPS-wandelingen

De populairste GPS-wandelingen zijn:
1. Noord-Hollands Duinreservaat
2. Veluws Zwerfpad
3. Berkelvalleiroute
4. Bos- en heidewandeling
5. Landgoederen en natuur Eelde

Meer GPS-wandelingen ...

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Nieuw: Watersnoodpad

Nieuw: Watersnoodpad

Het Watersnoodpad is een 154 kilometer lange wandelroute langs een groot aantal locaties die te maken hebben met de gebeurtenissen tijdens de Ramp van 1953 op Schouwen-Duiveland. De wandelroute is verdeeld in 10 etappes variërend van 7 tot 20 km. Het Watersnoodpad is in één richting beschreven in de wandelgids en onderweg bewegwijzerd. De unieke combinatie van wandelen, het historische thema en het mooie Schouwen-Duiveland staat garant voor een bijzondere wandelbelevenis. Je kunt de wandelgids direct llen

Nieuw: Streekpad Waddenwandelen

Nieuw: Streekpad Waddenwandelen

Streekpad WaddenWandelen toont de eilanden in al hun variatie. Het streekpad kan als meerdaagse wandeling of als dagwandelingen gelopen worden. De route is gemarkeerd en er is een wandelgids met routebeschrijving en wandelkaartjes beschikbaar. Ontdek de oude cultuurlandschappen, de gevarieerde natuur en de rijke cultuurhistorie van kust en eilanden. Ervaar de rust en de ruimte, de schilderachtige luchten.

Lees meer

Nieuw: Stationsstappers

Nieuw: Stationsstappers

Stationsstappers zijn wandelingen in Vlaanderen van station naar station langs de mooiste GR-paden met een lengte van 15 tot 26 km. Acht stationsstappers zijn gebundeld in een fraaie wandelgids met achtergrondinformatie over de streek, informatie over het openbaar vervoer en detailkaarten op schaal 1: 25.000. Wandelen en openbaar vervoer, een perfect huwelijk. Grote Routepaden en TreinTramBus slaan daarom de handen in elkaar en ontwikkelen samen de Stationsstappers.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl