Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van juli 2013.

Veel wandelplezier,
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Kroeglopers

Kroeglopers

Een wandelgids met stevige routes en een gezellige kroeg onderweg, halverwege of aan het eind. Niet teveel poespas en niet al te complexe routes. Gewoon een goed leesbare kaart en een robuuste routebeschrijving. 12 prachtige wandelingen die je gegarandeerd een goudgele beloning brengen. Je kunt de wandelgids direct llen.

Lees meer

WandelZapp: abonnement zonder creditcard

WandelZapp: abonnement zonder creditcard

Ook zonder creditcard kun je nu gebruik maken van meer dan 550 wandelingen op je smartphone. Met een Android-smartphone kun je nu direct een abonnement nemen op WandelZapp. Vul je gegevens in en ga direct op stap.

Lees meer

Nieuw: Wandelnetwerk Salland

Nieuw: Wandelnetwerk Salland

Maak een stevige wandeling over de Holterberg. Waai lekker uit in het afwisselende waterlandschap langs de IJssel. Wandel dwars door de historische Hanzestad Deventer en pittoreske dorpen zoals Raalte en Wijhe. Met het Wandelnetwerk Salland ontdek je de mooiste plekjes van Salland.

Lees meer

Nieuw: wandelnetwerk WaterReijk

Nieuw: wandelnetwerk WaterReijk

In het noordwesten van Overijssel ligt de regio WaterReijk, het afwisselend landschap van water en land rond Giethoorn, Blokzijl en Steenwijk. Het nieuwe wandelnetwerk is een prachtig middel om WaterReijk te ontdekken. Het biedt meer dan 550 kilometer aan wandelingen en 60 kant-en-klare rondwandelingen.

Lees meer

Nieuw: Nederlands Kustpad deel 3

Nieuw: Nederlands Kustpad deel 3

Bewandel de oude zeedijken en geniet van de vergezichten. Zeewaarts liggen de kwelders, wadden, geulen en kolken. Het unieke Waddengebied ligt aan je voeten. In deze gids zijn twee Lange-Afstand-Wandelpaden (LAW's), het Friese Kustpad en het Wad- en Wierdenpad, gecombineerd tot één route. je kunt de nieuwe gids direct llen in de webwinkel.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand Groene Wissel Terschelling loopt door de stillere gebieden van het eiland. Je wandelt over kronkelende paadjes door natte en droge duinvalleien, steekt duinformaties en brede zandvalleien over, loopt in het bos over spannende slinger- en struinpaadjes en uiteraard wordt het strand niet vergeten.

Er zijn een routebeschrijving, GPS-track en wandelkaart van deze wandeling beschikbaar. De wandeling is ook beschikbaar voor smartphone in WandelZapp.

Op alle waddeneilanden kun je genieten van de zomer en van de Waddenwissels. Waddenwissels variëren van 11 t/m 17 km.

Lees meer

Wandelen in de Ardennen

Wandelen in de Ardennen

Jos Onneweer heeft op zijn website meer dan 50 wandelingen in de Ardennen beschreven. Geniet van schitterende uitzichten over de glooiende heuvels, van de stromende riviertjes en de uitgestrekte bossen. Hij beschrijft de wandelingen met aanvullende informatie over vertrekpunt, moeilijkheidsgraad e.d. De wandelingen variëren vanaf 3 t/m 25 km. Trek je schoenen aan en wandel door deze mooie streek.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vrienden

Laat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl