Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van juni 2013.

Veel wandelplezier,
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Wandelen over de onbekende Veluwe

Wandelen over de onbekende Veluwe

Rob Wolfs kent door zijn werk als professioneel routemaker de Veluwe als zijn broekzak: ook de wegen en paden die niet in knooppuntennetwerken, paaltjesroutes of anderszins gemarkeerde wandelingen terecht zijn gekomen. Met deze padenkennis heeft hij 20 wandelingen in alle windstreken van de Veluwe samengesteld voor deze nieuwe wandelgids. Laat je meevoeren op een verrassende reis langs onbekende stukjes Veluwe. Je kunt de gids direct llen.

Lees meer

Oproep: Verdwalen in Nederland

Oproep: Verdwalen in Nederland

Kun je in Nederland nog verdwalen? Het hele land is inmiddels gemarkeerd en beschreven met wandelroutes, paaltjes met gekleurde koppen en bewegwijzerde netwerken. John Jansen van Galen bereidt een boek voor over Verdwalen in Nederland en zoekt daarvoor naar verhalen van wandelaars, die ooit ergens in ons land het spoor volkomen bijster raakten. Als jouw verhaal mooi of spannend genoeg is, wordt het met bronvermelding in het boek opgenomen. Vertel jouw verhaal.

Lees meer

Ommetjes Delfland

Ommetjes Delfland

De Midden-Delfland vereniging heeft bijna 40 ommetjes uitgezet rond Delft, Maassluis, Schiedam en Vlaardingen. De ommetjes zijn korte wandelingen van zo'n 5 kilometer en prima geschikt voor zo maar even tussendoor, of na het avondeten. Van alle ommetjes is een routebeschrijving met kaartje beschikbaar.

Lees meer

De mooiste bossen

De mooiste bossen

13 boswandelingen worden dit najaar uitgegeven in de gids 'Wandelen in de mooiste bossen van Nederland'. De wandelingen zijn nu al beschikbaar op Wandelzoekpagina. De wandelingen geven een overzicht van de verrassende vari√ęteit van bossen in Nederland. Loop de wandelingen en geef jouw reactie.

Lees meer

Nieuw: Heerhugopad

Nieuw: Heerhugopad

Het Heerhugopad gaat van Obdam naar Heerhugowaard, of omgekeerd, want het Heerhugopad is in twee richtingen beschreven en bewegwijzerd. De route is opgedeeld in drie etappes van ongeveer 8 kilometer en biedt je verschillende mogelijkheden: of een wandeling van station naar station of een gedeelte van de route als ommetje. De route is gevarieerd; hij loopt door de stadsranden van Heerhugowaard, landschappen, natuurgebieden en komt langs monumentale molens en verborgen plekjes.

Lees meer

Nieuw: Streek-GR Groene Gordel

Nieuw: Streek-GR Groene Gordel

Streek-GR Groene Gordel brengt je in een 147 km lange lus helemaal rond het Brusselse gewest. Een verrassend groene route door het hart van het land. Met ridderlijke kastelen, mooie bossen, authentieke kroegen en glooiende akkers. Het grote voordeel van dit pad zijn de goede treinverbindingen met het centrum van Brussel. De volledige Streek-GR is dan ook perfect te wandelen in 9 heerlijke dagetappes. Op stap dus door de Groene Gordel.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vrienden

Laat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl