Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van maart 2013.


Veel wandelplezier,
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Wandelen in de lente

Wandelen in de lente

Jonge lammetjes huppelen in de wei. Bollenvelden zorgen voor een adembenemende kleurenpracht. Bloeiende bloesems verspreiden heerlijke geuren en kleuren. In mei zorgen de bloeiende rododendrons voor schitterend versierde landgoederen. Allemaal redenen om er heerlijk op uit te trekken. Geniet - binnenkort - van het groen van de lente met deze heerlijke lentewandelingen.

Lees meer

Lentewandelen met NS

Lentewandelen met NS

Bijna voorjaar! Trek eropuit met deze zes heerlijke NS-wandelingen en geniet van groene grasdijken, bloemrijke uiterwaarden, bloeiende bloesems en zingende vogels. Maak een wandeling over de Geniedijk van hoofddorp naar Haarlem, struin langs de IJssel en over schitterende landgoederen, loop over de heuvels van de Onzalige Bosschen of slinger langs de Linge.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Groene Wissel Geesteren is een afwisselende wandeling over rustige wegen, fraaie landwegen, een graspad langs de Markgraven en een struinpaadje. Je wandelt door het kleine particuliere landgoed Schultenwolde en langs het authentieke Twentse boerderijcomplex Erve Volmerinck. Bij Herterij Twente kun je van een hapje en een drankje genieten. Langs bomenrijke lanen keer je terug naar Geesteren. Er zijn een routebeschrijving, GPS-track en een wandelkaart van deze wandeling beschikbaar.

Lees meer

Wandelen in Het Groene Hart

Wandelen in Het Groene Hart

Midden in de Randstad ligt Het Groene Hart. Makkelijk te bereiken vanuit de grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Hier heb je als wandelaar de ruimte, veel groen en het platteland dichtbij. In Het Groene Hart kun je heerlijk wandelen door groene weilanden, over fraaie tiendwegen, langs sloten en uitgestrekte plassen. Geniet van Het Groene Hart.

Lees meer

Wandelen in Drenthe

Wandelen in Drenthe

Het Drentse Landschap heeft een aantal wandelroutes uitgezet om je te laten genieten van de rust en schoonheid van Drenthe. Wandel door de groene Drentse beekdalen, over de uitgestrekte heidevelden of klim over de heuvels van de Hondsrug. De wandelingen variëren van 2 t/m 12 km. Van de wandelingen is een routebeschrijving beschikbaar of de wandeling is gemarkeerd.

Lees meer

Volg het spoor van de vos

Volg het spoor van de vos

Streek-GR Reynaertland neemt je 102 wandelkilometers mee door het Waasland, op zoek naar oude en moderne sporen van de sluwe vos Reynaert, gebaseerd op het beroemde middeleeuwse Reynaertverhaal. Het spoor loopt door de huidige provincies Zeeuws- en Oost-Vlaanderen, van Hulst tot Rupelmonde. Je kunt delen van de route ook als dagwandeling lopen. De route kent weinig wilde, onverharde paadjes en gaat vooral over verharde - veelal rustige -wegen. Je loopt deze wandeling dus niet voor de onverharde natuurpaden, maar voor het Reynaertverhaal. Je kunt de route ook gebruiken als training voor een meerdaags wandelsportevenement.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl