Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


De nieuwsbrief van mei 2013 is geheel gewijd aan de nieuwe mobiele app van Wandelzoekpagina.

Veel wandelplezier,
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

WandelZapp

WandelZapp

Wandelzoekpagina lanceert de mobiele app WandelZapp. Met behulp van deze app kun je met je mobiele telefoon de mooiste wandelroutes ontdekken in Nederland. Met Groene Wissels en Trage Tochten biedt WandelZapp direct al meer dan 500 wandelingen verspreid over heel Nederland. Er is een grote variatie: van kort tot lang, van natuur tot stad, van bos tot strand. De afstand van de wandelingen varieert van 4 t/m 26 km. Continu worden nieuwe wandelingen toegevoegd en bestaande wandelingen bijgewerkt.

Lees meer

Wandelingen

Wandelingen

WandelZapp biedt een zoekmogelijkheid op afstand, plaats en bereikbaarheid met openbaar vervoer. Ook is direct zichtbaar welke wandelingen er beschikbaar zijn in de buurt op basis van de locatie van de smartphone. Elke wandeling bestaat uit een routebeschrijving, een wandelkaart met ingetekende route en de positie van de wandelaar, een korte beschrijving, foto's en een navigatieknop naar het startpunt.Lees de toelichting over het gebruik van WandelZapp

Lees meer

Zapp en wandel

Zapp en wandel

Deze app combineert de zoekmogelijkheid van Wandelzoekpagina met het gemak van een smartphone: je zoekt, kiest en kunt direct op stap. Je hebt geen printer, geen kaarten en geen ingewikkeld GPS-apparaat meer nodig. Zapp en wandel.

Lees meer

Gratis wandeling

Gratis wandeling

De app is gratis. Je kunt gratis één wandeling naar keuze downloaden. Als de wandeling bevalt kun je meer wandelingen kopen of een abonnement nemen. Met een abonnement kun je een jaar lang onbeperkt wandelen met WandelZapp. In beide gevallen ontvang je gratis nieuwe updates van elke aangeschafte wandeling. De app is per direct te downloaden via Google Play voor toestellen met Android. De iPhone-versie volgt binnenkort.

Lees meer

Facebook

Facebook

WandelZapp heeft ook een Facebook fanpagina waar je met andere wandelaars van gedachten kunnen wisselen, waar je vragen over WandelZapp kunt stellen en waar periodiek nieuws en updates worden gepubliceerd.

Lees meer

Accessoires

Accessoires

Bescherm je smartphone met een regenndige of schokabsorberende hoes. Neem een extra of sterkere batterij mee. Laad je telefoon op met een zonneoplader. Al deze accessoires kun je uitzoeken en direct llen op Wandelzoekpagina.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl