Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Op zoek naar een cadeau voor de decembermaand? We geven je hierbij suggesties voor sportieve en mooie wandelcadeaus.

Veel wandelplezier,
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Geef 800 wandelkaarten

Geef 800 wandelkaarten

Een mooi wandelcadeau: meer dan 800 wandelkaarten. Op de wandelkaarten staat de route ingetekend. De wandelingen zijn verspreid over heel Nederland. Met dit cadeau kan de ontvanger een jaar lang wandelkaarten afdrukken. Een sportief en leuk wandelcadeau voor Sinterklaas of Kerst.

Lees meer

Geef een heerlijk wandelarrangement

Geef een heerlijk wandelarrangement

Hiermee geef je een paar heerlijke dagen heerlijk in de natuur. Een meerdaagse wandeltocht van hotel naar hotel door een prachtige streek van Nederland. Van Paridon Natuurtochten regelt het voor je. Of dagwandelingen door het schitterende Limburgse land vanuit wandelhotel in 't Groene Dal of hotel Vijlerhof.

Lees meer

Cadeau voor Bourgondiërs

Cadeau voor Bourgondiërs

Sterrenpaden is een speciale uitgave die bestaat uit twee delen: een luxe uitgave waarin de horecazaken worden behandeld en een handzame wandelgids met routebeschrijving en topografische kaarten voor tijdens de wandeling.In de gids worden twintig wandelingen beschreven rondom de mooiste restaurants en hotels van Nederland. Een mooi cadeau voor Bourgondiërs.

Lees meer

Geef een abonnement op WandelZapp

Geef een abonnement op WandelZapp

Geef meer dan 600 wandelingen voor op de smartphone. Er is een grote variatie aan wandelingen: van kort tot lang, van natuur tot stad, van bos tot strand. De afstand van de wandelingen varieert van 4 t/m 26 km en zijn verspreid over heel Nederland. Met deze wandelapp voegen we de kwaliteit van onze wandelingen samen met het gemak van een smartphone: zoek, kies en ga op stap. Geen printer, geen kaarten en geen ingewikkeld GPS-apparaat meer nodig. Zapp en wandel.

Lees meer

Mooi cadeau voor je vrienden

Mooi cadeau voor je vrienden

Kroeglopers beschrijft stevige routes en een gezellige kroeg onderweg, halverwege of aan het eind. Niet teveel poespas en niet al te complexe routes. Gewoon een goed leesbare kaart en een robuuste routebeschrijving. Twaalf prachtige wandelingen die je gegarandeerd een goudgele beloning brengen. De mooiste wandelingen eindigen in het café.

Lees meer

Geef de onbekende Veluwe

Geef de onbekende Veluwe

Rob Wolfs kent door zijn werk als professioneel routemaker de Veluwe als zijn broekzak: ook de wegen en paden die niet in knooppuntennetwerken, paaltjesroutes of gemarkeerde wandelingen terecht zijn gekomen. Met deze padenkennis heeft hij 20 wandelingen in alle windstreken van de Veluwe samengesteld voor deze mooie wandelgids. Een fraai cadeau voor een verrassende reis langs onbekende stukjes Veluwe.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl