Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van oktober 2013.

Veel wandelplezier,
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Geniet van de herfst

Geniet van de herfst

Geniet van de kleuren en geuren van de herfst. Maak een heerlijke wandeling over Drentse heidevelden met verkleurende bomen. Beklim de Hettenheuvel en geniet van fraaie uitzichten. Struin door de verkleurende duinen bij Wassenaar. Of maak een herfstwandeling in de boswachterij De Vuursche vol met paddenstoelen. Wandelzoekpagina geeft suggesties voor herfstwandelingen in elke provincie.

Lees meer

Herfstwandelen met NS

Herfstwandelen met NS

Okergeel en roodkoper: schitterende tinten waarmee de natuur zich in de herfst tooit. Beklim de Sallandse Heuvelrug. Geniet van de oude bossen op de Elsterberg en Amerongse Berg. Wandel door schitterende landgoederen op de Utrechtse Heuvelrug. Bewonder de schoonheid van Nationaal Park Veluwezoom. Struin door de stuifzandgebieden Korte en Lange Duinen. Met zes NS-wandelingen kun je volop genieten van de herfst.

Lees meer

Wandelen rond Winterswijk

Wandelen rond Winterswijk

Wandel vanuit Winterswijk door een prachtig hoevenlandschap met afwisseling van boerderijen, akkers, graslanden, bosjes, houtwallen en beken. Loop over zandwegen en graspaden langs boerderijen met rode gevels, sterk meanderende beken, weelderige loofbossen en landgoederen. Ver weg van de hectiek van alle dag vind je hier rust en stilte.

Lees meer

WandelZapp voor iPhone

WandelZapp voor iPhone

WandelZapp is nu ook beschikbaar voor de iPhone. De app biedt voor Android en iPhone al meer dan 550 wandelingen verspreid over heel Nederland. Er is een grote variatie: van kort tot lang, van natuur tot stad, van bos tot strand. De afstand van de wandelingen varieert van 4 t/m 26 km. Continu worden nieuwe wandelingen toegevoegd en bestaande wandelingen bijgewerkt.

Lees meer

Kroegloper-wandelingen

Kroegloper-wandelingen

Wandelen doe je met je vrienden. Routebeschrijvingen, GPS-tracks en topografische kaarten van alle Kroegloper-wandelingen zijn nu beschikbaar op Wandelzoekpagina. Maak een stevige wandeling door mooie natuurgebieden en eindig in een rustiek café op een schitterende plek. De wandelgids met de wandelingen kun je llen. Een mooi cadeau voor je vrienden.

Lees meer

Wandelen in de Voerstreek

Wandelen in de Voerstreek

De mooiste wandeling van Vlaanderen loopt in de Voerstreek: de Bronnenwandeling. Er zijn meer mooie wandelingen in dit rustig en schitterend kleinschalig gebied. Bossen, akkers, holle wegen, dorpjes en weilanden wisselen elkaar af. Geniet van fraaie uitzichten en doorkijkjes over groene heuvels. Rust uit op een gemoedelijk terrasje met een Limburgs biertje of een heerlijk Vlaamse maaltijd. Dat is de Voerstreek.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vrienden

Laat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl