Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van september 2013.

Veel wandelplezier,
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Wandelen in het Vechtdal

Wandelen in het Vechtdal

Het Vechtdal in Overijssel biedt de wandelaar akkers en bosranden, heidevelden met jeneverbessen, stille landwegen, landgoederen, heuvels en uiteraard de slingerende Vecht. Wandel door het rustige Overijsselse boerenland, over graspaden langs fraaie oude armen van de slingerende Vecht en beklim de Besthmenerberg.

Lees meer

Liefde voor het sjoone Limburg

Liefde voor het sjoone Limburg

Met foto's en wandelingen deelt Annelies Verheijen haar liefde voor Limburg. Meer dan 65 GPS-wandelingen heeft ze uitgezet in Noord-, Midden- en Zuid-Limburg. Ga op stap en geniet van het sjoone Limburg en haar wegkruisen, kapelletjes, vakwerkhuizen, holle wegen, kronkelende riviertjes en stille bossen.

Lees meer

Oostvaart en Westvaart

Oostvaart en Westvaart

Wandel via plankjes over talrijke slootjes door het boerenland met een rijke afwisseling van weilanden, kades, bos en natuurgebieden. Dat kan met de Oostvaartroute. In het buitengebied tussen Leiden, Zoetermeer en Alphen aan den Rijn is boerenland toegankelijk gemaakt voor wandelaars. Of loop met de Westvaartroute langs de voormalige molengang. Beide boerenlandpaden laten je de jonge geschiedenis zien van de ruilverkaveling in Zuid-Holland.

Lees meer

Wandelen voor Bourgondiërs

Wandelen voor Bourgondiërs

Dat zijn Sterrenpaden, 20 wandelingen rondom de mooiste restaurants en hotels van Nederland. De stevige wandelingen worden beschreven in een speciale uitgave die bestaat uit twee delen: een luxe uitgave waarin de horecazaken worden behandeld en een handzame wandelgids met routebeschrijving en topografische kaarten voor onderweg. Je kunt deze bijzondere wandeluitgave direct llen.

Lees meer

Heksenboter, wuivend graan en een verloren beek

Heksenboter, wuivend graan en een verloren beek

Met de serie Uit wandelen biedt de Stentor 10 korte, bijzondere wandelingen voor jong en oud in fraaie gebieden. Het zijn gemarkeerde rondwandelingen. De lengte varieert van 2 t/m 10 km. De wandelroutes liggen in Salland, de Achterhoek en op de Veluwe en bieden telkens een ander landschap.

Lees meer

Trappistenwandelroutes

Trappistenwandelroutes

Trappistenbier en wandelen gaat dat samen? Probeer het met deze zeven Trappistenwandelroutes. Voor elk Trappistenbier één mooie wandeling. Wandel en drink het bier ter wereld. De wandelingen zijn gemarkeerd. Bij elk startpunt zijn duidelijke infoborden aangebracht en is voldoende parking aanwezig.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vrienden

Laat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl