Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van februari 2014.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Uitslag verkiezing Mooiste wandeling

Uitslag verkiezing Mooiste wandeling

Het afgelopen jaar zijn er vanaf Wandelzoekpagina meer dan 750.000 wandelingen gedownload. Heel veel mooie wandelingen. Maar er kan er maar één de mooiste zijn. Uit een voorselectie van wandelingen van het afgelopen jaar maakten wandelaars hun keuze.

De mooiste wandeling van 2014 is: Vijlnerbos van de serie Mooiste boswandelingen. Een heuvelachtige wandeltocht in het uiterste zuid van Nederland. De wandeling gaat vanuit Epen over holle wegen en langs heggen tussen de velden door naar het Geuldal en de Heimansgroeve. Print nu gratis de wandelkaart van de mooiste wandeling.

Lees meer

Populaire NS-wandelingen

Populaire NS-wandelingen

De serie NS wandelingen bestaat uit 46 wandeltochten, verspreid over Nederland, waaronder ook een aantal tweedaagse wandelingen. De wandelingen starten of eindigen bij een treinstation. De film De Nieuwe Wildernis heeft vast bijgedragen aan de populariteit van NS-wandeling Oostvaardersplassen. Bekijk de populairste NS-wandelingen en ga op stap.

Lees meer

Montferlandse Toppen Wandelroute

Montferlandse Toppen Wandelroute

De Montferlandse Toppen Wandelroute is 43 kilometer lang en door de 500 hoogtemeters vrij zwaar om in één dag te wandelen. De route is daarom voorzien van een knooppuntensysteem. Je loopt dan van knooppunt naar knooppunt. Zo stel je je eigen wandelroute samenstellen. Er is een officiële Montferlandse Toppen Wandelroute kaart beschikbaar.

Lees meer

200ste Trage Tocht

200ste Trage Tocht

Met de 200ste Trage Tocht Hoenderloo wandel je door heuvelachtige Veluwse bossen, langs een zandverstuiving en over de Hoog Buurlose Heide. Op de Braamberg heb je een fantastisch uitzicht over het uitgestrekte heideveld.

Met Trage Tochten is wandelend Nederland 200 gratis, onverharde wandelingen in schitterende landschappen rijker geworden. Bekijk de Trage Tochten en ga op stap over onverharde paden

Lees meer

Populairste Groene Wissels

Populairste Groene Wissels

Groene Wissels zijn populair en je kunt ze lopen in heel Nederland. Maar wat is de populairste Groene Wissel bij jou in de buurt? Per provincie hebben we de meest gedownloade geselecteerd. Bekijk de lijst van populairste Groene Wissels en doe inspiratie op voor een heerlijke groene wandeling.

Lees meer

Stelling van Antwerpen

Stelling van Antwerpen

Met deze nieuwe wandelgids wandel je in zeven etappes en 135 km langs de 100 jaar oude historie van de Stelling van Antwerpen. De gids beschrijft de wandeling met wandelkaarten, informatie over openbaar vervoer en horeca en veel achtergrondinformatie. Al wandelend leer je de Stelling van Antwerpen en de dramatische dagen in het najaar van 1914 beter kennen. Je kunt de gids direct llen.

Lees meer

WandelZapp

WandelZapp

Ontdek de eenvoud van wandelen met je smartphone. WandelZapp biedt meer dan 675 wandelingen verspreid over heel Nederland.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vrienden


Laat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl