Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van januari 2014.
We wensen je veel wandelplezier in 2014 toe!

Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Verkiezing mooiste wandeling

Verkiezing mooiste wandeling

Doe mee aan de verkiezing van de mooiste wandeling van 2014. We hebben een voorselectie gemaakt uit de wandelingen van het afgelopen jaar op basis van aantal downloads en van verschillende routemakers.

Bekijk de wandelingen en kies de drie mooiste wandelingen uit de voorselectie. Maak je keuze t/m 6 februari 2014. De uitslag volgt in de nieuwsbrief van februari.

Lees meer

Winterse wandelingen

Winterse wandelingen

Ook in de winter is het buiten heerlijk. Ook als er (nog) geen sneeuw ligt. Geniet van het bijzondere, lage licht of maak een groene stadswandeling. Pauzeer met een lekkere warme drank, een warme hap of een heerlijke kop snert.

Juist in de winter is wandelen belangrijk. De beweging geeft je energie. En door het daglicht maak je vitamine D aan. Je voelt je fitter en vrolijker. Zo kom je beter de winter door. Kies voor één van deze mooie wandelingen met horeca onderweg.

Lees meer

Nieuw: Wandelnetwerk IJsseldelta

Nieuw: Wandelnetwerk IJsseldelta

Het wandelnetwerk IJsseldelta koppelt honderden kilometers ommetjes, rondwandelingen en lange-afstands-wandelingen aan elkaar. De wandelroutes zijn net zo afwisselend als de IJsseldelta zelf: historische Hanzesteden, afwisselende stadsranden en parken, slingerende dijken met uitzicht over een uniek polder- en deltalandschap. Wandel heerlijk door de IJsseldelta.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Nieuw: Nederlands Kustpad deel 2

Nieuw: Nederlands Kustpad deel 2

Het Nederlands Kustpad deel 2 loopt door de Hollandse duinen en over het strand. De wandeling start in Hoek van Holland en loopt via de kust bij Den Haag en Katwijk door Kennemerland naar de kop van Noord-Holland.

De route is gemarkeerd en wordt in de wandelgids in twee richtingen beschreven. Tevens biedt de gids wandelkaartjes, informatie over omgeving, bereikbaarheid en overnachtingsmogelijkheden. Je kunt de gids direct llen.

Lees meer

Nieuw: Groene Stads Wissels

Nieuw: Groene Stads Wissels

Naast Groene Wissels zijn er nu ook Stadswissels, rondwandelingen van 5 t/m 10 km door oude en groene stadsdelen. Het zijn leuke, korte groene wandelingen die uitstekend zijn te combineren met andere stadse activiteiten en een leuk cafeetje of eetgelegenheid.

Wil je toch liever een langere stadswandeling? Loop dan Groene Wissels die vanaf het station van een grote stad vertrekken. Deze wandelingen gaan vaak door oude en/of groene stadsdelen én door het buitengebied.

Lees meer

Langs sporen van de Groote Oorlog

Langs sporen van de Groote Oorlog

Grote Routepaden publiceert in het kader van de herdenking van de Groote Oorlog een speciale themagids. De gids begeleidt de langeafstandswandelaar langs de sporen van de Eerste Wereldoorlog. Er zijn drie grote meerdaagse wandeltochten uitgestippeld, grotendeels langs bestaande en bewegwijzerde GR-paden: Hageland-Dijleland, Antwerpse Fortengordel en Westhoek.

Lees meer

WandelZapp

WandelZapp

Ontdek de eenvoud van wandelen met je smartphone. WandelZapp biedt meer dan 650 wandelingen verspreid over heel Nederland.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl