Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van november 2014.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Wandelen in het Vechtdal

Wandelen in het Vechtdal

Het Vechtdal in Overijssel biedt je een gevarieerd landschap: akkers en bosranden, heidevelden met jeneverbessen, stille landwegen, landgoederen, heuvels en uiteraard de slingerende Vecht.

Wandel door het rustige Overijsselse boerenland, graspaden langs fraaie oude armen van de slingerende Vecht en beklim de Bestmenerberg. Geniet van de grote variatie van dit mooie wandelgebied.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Maastricht biedt een mooie combinatie: een historische en gezellige stad en een schitterende groene omgeving.

Met NS-wandeling Pietersberg kun je genieten van beide. Je start bij station Maastricht en wandelt door de oude binnenstad. Vanaf de Pietersberg heb je een mooi uitzicht op de stad en het Limburgse heuvelland. Via kasteel Neercanne en het riviertje De Jeker keer je terug naar het centrum van Maastricht. Van de wandeling zijn een gratis routebeschrijving en GPS-track beschikbaar.

Meer wandelingen in Maastricht
Meer NS-wandelingen

Lees meer

Een mooi wandelcadeau

Een mooi wandelcadeau

1000 wandelkaarten. Een sportief en leuk wandelcadeau om weg te geven.
Je ontvangt een cadeaubon waarmee het abonnement geactiveerd kan worden. Met dit mooi wandelcadeau kan de gelukkige een jaar lang wandelkaarten afdrukken.

Lees meer

Ontdek Dordrecht

Ontdek Dordrecht

Wandelend leer je Dordrecht en omgeving het best kennen. Wandel langs zeven hofjes, hoogwaterplekken of het Dordtse wijnverleden.

Loop langs de oevers van de Beneden Merwede. Geniet van het weidse uitzicht, oude dijkwegen en het landschap van de Biesbosch. Of maak een wandeling langs winkels en horecabedrijven met fairtrade producten. De VVV maakt het mogelijk met gratis wandelingen.

Lees meer

Wandelen in Horst aan de Maas

Wandelen in Horst aan de Maas

In Horst aan de Maas zijn bijzondere wandelroutes uitgestippeld. Bijvoorbeeld de Blauwe Bessenroute rondom Melderslo en de Aspergeroute rondom Grubbenvorst. Of een cultuurhistorische route door Griendtsveen

Horst aan de Maas biedt 19 wandeling variërend van 4 t/m 11 km. De wandelingen zijn gemarkeerd en je kunt een gratis routebeschrijving met omgevingsinformatie downloaden.

Lees meer

Rijk van Nijmegen Zuid

Rijk van Nijmegen Zuid

In het Rijk van Nijmegen is het heerlijk wandelen. Met de Overasseltse- en Hatertse Vennen, de Berendonck, Heumensbos en de uiterwaarden langs de Maas en Waal is er buitengewoon veel natuurschoon te vinden. Plan je eigen route heel eenvoudig via het knooppuntennetwerk Rijk van Nijmegen Zuid.

En er is meer te doen: bezoek een imkerij of ga langs bij de landwinkel of ga op klimexpeditie.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl