Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van oktober 2014.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Tips voor herfstwandelingen

Tips voor herfstwandelingen

Waar moet je zijn in de herfst? In het bos! Voor de kleuren en geuren: verkleurende bladeren, kleurrijke paddenstoelen en de heerlijke boslucht die daar bij hoort.

Geniet van de rust en stilte van de Drentse bossen, van verkleurend landgoed De Slotplaats in Friesland, van paddenstoelen op de Veluwe of in het Gooi of beklim de Amerongse Berg.

Maak een heerlijke boswandeling met de suggesties voor herfstwandelingen in elke provincie.

Lees meer

Geniet van de prachtige Friese Wouden

Geniet van de prachtige Friese Wouden

Wandel over stille bospaden, heidepaden, een pad door een houtwal en langs een kleine zandverstuiving en maak een prachtige, afwisselende wandeling door natuurgebied De Bakkeveensterduinen, onderdeel van de Friese Wouden. Loop langs Dorpscafé De Brink en Theehuis De Slotplaats het sfeervolle, rustieke Landgoed de Slotplaats in.

Twee Groene Wissels vanuit Bakkeveen bieden je al dit moois.

Lees meer

WandelZapp

WandelZapp

Ontdek de eenvoud van wandelen met je smartphone. WandelZapp biedt meer dan 750 wandelingen verspreid over heel Nederland.

Lees meer

Over ongebaande paden in de Achterhoek

Over ongebaande paden in de Achterhoek

Deze nieuw wandelgids is één grote lofzang op de Achterhoek. Rob Wolfs verklaart zijn liefde aan de Achterhoek en legt uit waarom hij juist van deze streek houdt. Daarna volgen achttien prachtige en afwisselende wandelingen.

Wie deze gids doorbladert krijgt al een goede indruk van het rijke cultuurlandschap van de Achterhoek. Wie echt verliefd wil worden op de Achterhoek trekt zijn wandelschoenen aan en begint aan deze fantastische reeks wandelingen.

Je kunt het boek direct llen.

Lees meer

Wandelen door De Peel

Wandelen door De Peel

De Peel, of het Peelgebied, bestaat uit de restanten van een hoogveengebied op de grens van Brabant en Limburg. Vroeger werd hier veen gestoken vanaf de veendijken. Nu kun je heerlijk wandelen door dit prachtige, waterrijke gebied.

Geniet van de rijke flora, het bedrijvige insectenleven en de intense stilte van dit schitterende moerasgebied. We geven je tips voor mooie wandelingen door dit gebied.

Lees meer

Vroege Vogelspad, volg de nullijn

Vroege Vogelspad, volg de nullijn

Wandel langs de nulmeterlijn van Nederland. Op die grens tussen nat en droog vind je de belangrijkste natuurgebieden van ons land. Deze meerdaagse wandeling start in Retranchement (Sluis) en heeft als eindpunt Lauwersoog of Schiermonnikoog. Je kunt de route ook volgen via de uitzendingen van Vroege Vogels op tv of internet.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl