Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelroutesWandelZapp
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van september 2014.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Wandel over grasdijken en tiendwegen

Wandel over grasdijken en tiendwegen

Struin langs het riviertje de Vlist, de Hollandse IJssel, de Enkele Wiericke. Wandel over het Jaagpad vanuit Oudewater. Passeer over vlonders de Bergvliet. Geniet van de weilanden en Hollandse luchten.

Ben je een liefhebber van weidse Hollandse polderlandschappen, dan kom je met deze nieuwe Groene Wissel-wandelingen op de grens van Utrecht en Zuid-Holland volledig aan je trekken.

Lees meer

Onverhard wandelen in Drenthe

Onverhard wandelen in Drenthe

Wandel over zandpaden in het Drentse landschap. Maak een heerlijke boswandeling, wandel langs hunebedden, heideveldjes en vennetjes. Geniet van de rust en pracht van het beekdal van de Vledder Aa of Drentse Aa.

24 Trage Tochten bieden je de mogelijkheid om de gevarieerdheid en prachtige natuur van Drenthe te ontdekken. Geniet van Drenthe en de mooie nazomer.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vrienden



Laat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

WaterReijk is WandelReijk

WaterReijk is WandelReijk

In de regio WaterReijk speelt het leven zich af op de grens van water en land. Meertjes, geulen, plassen en kanalen worden afgewisseld met rietlanden, trilveen en heuvelachtig bosgebied. Een mooie omgeving voor een meerdaagse wandeling in Noordwest Overijssel.

Deze waterrijke regio biedt volop keuze aan wandelroutes. Het wandelroutenetwerk bevat meer dan 60 kant-en- klare routes. Daarnaast is er het nieuwe WaterReijkpad. En met het wandelarrangement WandelReijk loop je over het WaterReijkpad van Bed and Breakfast naar Bed and Breakfast.

Lees meer

Ommetjes langs beken en loopjes

Ommetjes langs beken en loopjes

Maak een ommetjes langs Beerze, Dommel, Esperloopje of Soeterbeek. Wandel door de Mariapeel en de Deurnsche Peel. Geniet van de fraaie beekdalen, het kleinschalig akkerlandschap, en de bospercelen die Brabant en Noord Limburg rijk zijn.

Adrie Raaijmakers heeft 15 ommetjes voor je uitgezet die variëren van 9 t/m 13 km. Van de ommetjes zijn een routebeschrijving, GPS-track en wandelkaart beschikbaar.

Lees meer

Mooiste wandeling van Antwerpen

Mooiste wandeling van Antwerpen

Talanderwandeling is wandeling van 2014 volgens Toerisme Provincie Antwerpen. Met deze wandeling beleef je de rust in Domeinbos Hoge Vijvers.

Wandel de vijf genomineerde wandelingen langs de wandelnetwerken in de Antwerpse Kempen en Scheldeland. van alle wandelingen is een gratis kaartje en beschrijving beschikbaar.

Lees meer





Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl