Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelroutesWandelZapp
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina
Een schitterend nieuw wandeljaar

Een schitterend nieuw wandeljaarOp Wandelzoekpagina vind je ook in 2015 mooie wandelingen, leuke wandelsuggesties en volop wandelinspiratie.

Ik nodig je uit om actief deel te nemen door foto's en reacties te plaatsen. Zo maken we er samen een mooie wandeljaar van.

Ik wens je veel wandelplezier en een schitterend nieuw wandeljaar.

Stefan Horn

Lees meer

 Verkiezing mooiste wandeling

Verkiezing mooiste wandeling

Doe mee aan de verkiezing van de mooiste wandeling van 2015. We hebben een voorselectie gemaakt uit de wandelingen van het afgelopen jaar op basis van aantal downloads, reacties van wandelaars en van verschillende routemakers.

Bekijk de wandelingen en kies de drie mooiste wandelingen uit de voorselectie. Maak je keuze t/m 4 februari 2015. De uitslag volgt in de nieuwsbrief van februari.

Lees meer

Nieuw: Twentse Kapelletjespad

Nieuw: Twentse Kapelletjespad

Het Twentse Kapelletjespad is bijna 700 km lang en bestaat uit 47 etappes van gemiddeld 15 km. De etappes zijn eenvoudig als dagwandeling te lopen. Begin- en eindpunt zijn bereikbaar met het openbaar vervoer.

Marycke Naber heeft het Twentse Kapelletjespad uitgezet. Onder de naam Naberpaden publiceert ze de etappes als dagwandelingen op Wandelzoekpagina. De routebeschrijvingen en GPS-tracks zijn gratis te downloaden. Voor abonnees van Wandelzoekpagina zijn topografische wandelkaarten beschikbaar.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Populaire Groene Wissels

Populaire Groene Wissels

Groene Wissels zijn populair en je kunt ze lopen in heel Nederland. Maar wat zijn de populairste Groene Wissels? Het Noord-Hollandse duingebied is populair, maar ook Utrecht en de Veluwe. Bekijk de Top 10 van Groene Wissels

Wil je weten welke Groene Wissel bij jou in de buurt populair is? Per provincie hebben we de meest gedownloade Groene Wissel geselecteerd. Bekijk de lijst van populairste Groene Wissel per provincie en doe inspiratie op voor een heerlijke groene wandeling.

Lees meer

Populaire Trage Tochten

Populaire Trage Tochten

Trage Tochten zijn wandelingen door gevarieerde landschappen die zoveel mogelijk over onverharde paden gaan. Van Trage Tochten zijn een routebeschrijving, topografische wandelkaart en GPS-track beschikbaar.

De wandelingen zijn uitgezet door Rob Wolfs van WolfsWandelplan en worden gepubliceerd op Wandelzoekpagina. Zo hebben vele wandelaars plezier van zijn werk. Bekijk de meest populaire Trage Tochten.

Lees meer

Populaire NS-wandelingen

Populaire NS-wandelingen

Bij de populaire NS-wandelingen zitten gouden-ouwe als NS-wandeling Utrechtse Heuvelrug vanaf station Driebergen-Zeist en Gooise Lusthoven vanaf station Bussum Zuid. Maar ook nieuwe zoals NS-wandeling Oostvaardersplassen en Pietersberg.

Bekijk de meest populaire NS-wandelingen en geniet van treinen en wandelen met de NS-wandeltochten door mooie streken verspreid over heel Nederland.

Lees meer

Meer dan 1000 wandelkaarten

Meer dan 1000 wandelkaarten

Ga op stap met de wandelkaarten van Wandelzoekpagina. Op de topografische kaarten staat de route ingetekend.

Met een abonnement kun je meer dan 1000 wandelkaarten afdrukken voor slechts 12,50 euro per jaar. Meld je aan als abonnee.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl