Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van juli 2015.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Nieuw: exclusieve wandelgidsen

Nieuw: exclusieve wandelgidsen

Ga je wandelen in een bepaalde streek?
Maak het je makkelijk en l de nieuwe, exclusieve wandelgidsen van Wandelzoekpagina. In de wandelgidsen vind je wandelingen met routebeschrijving, topografische kaart, foto's en informatie over de wandeling.

De wandelroutes worden continu aangepast zodat je altijd de meest recente beschrijvingen ontvangt. Je kunt ze direct llen en hebt ze binnen een week in huis.

Ontbreekt je vakantiemming (in Nederland)? Laat het dan weten.

Lees meer

Zoek de verkoeling van het water

Zoek de verkoeling van het water

Wandel langs het strand op Ameland, bij Castricum, Oostvoorne of Oostkapelle. Struin langs de Maas of de Waal. Laat je verfrissen door het Paterwoldsemeer. Kies voor één van deze twaalf zomerse, waterrijke wandelingen.

Als je hond ook naar verkoeling zoekt, ga dan wandelen bij de Dobbeplas of Zuigerplas.

Lees meer

Te gek om los te lopen

Te gek om los te lopen

In vroeger tijden werd de psychiatrie verstopt in afgelegen gebieden om de gekte te verbergen en de maatschappij te beschermen. De tijden zijn veranderd, de psychiatrie is naar de maatschappij gehaald. Maar de oude inrichtingen liggen nog op die verstopte plekken.

Deze wandelgids laat je in 11 wandelingen deze mooie plekken ontdekken. De wandelingen variëren van 4 t/m 15 km. Dus je hebt alle tijd voor deze fraaie brokjes cultuurhistorie midden in de natuur. Je kunt de wandelgids direct llen.

Routebeschrijvingen, GPS-tracks en wandelkaarten van de wandelingen uit de gids vind je op Wandelzoekpagina.

Lees meer

Nieuw: internationale NS-wandelingen

Nieuw: internationale NS-wandelingen

Maak een wandeling in een stad als Antwerpen, Brussel, Keulen of Gent. Wandel door de onbekende straten en door het heerlijke groen van deze steden. Of bewandel de Rheinsteig, met bossen, wijnbergen en schitterende uitzichten over het Rijndal. Reis met de trein en start direct vanaf het station.

Print de gratis routebeschrijving, boek de reis en ga op stap. De NS-wandelingen in België en Duitsland (behalve de Rheinsteig-routes) zijn gemaakt door de bekende Groene-Wissel-routemaker Bart van der Schagt.

Lees meer

Kapelletjespad compleet

Kapelletjespad compleet

Het Twents Kapelletjespad staat compleet op Wandelzoekpagina: 50 etappes, ruim 700 km, honderden kapelletjes en kruisbeelden.

Het Kapelletjespad begint in Borne en loopt via Noord-Twente naar Oldenzaal. Dan via Zuid-Twente terug naar Borne. Het pad kan als langeafstandswandeling worden gelopen, maar ook per etappe als dagwandeling. Elke etappe is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

De etappes zijn gratis te downloaden. Ga op stap en geniet van het Twentse landschap en de vele wegkapelletjes.

Lees meer

Maak je eigen wandelgids

Maak je eigen wandelgids

Een wandelgids samenstellen doe je zelf met MijnWandelgids. Je kiest wandelingen. Je plaatst een eigen titel. Je plaatst eigen foto's en schrijft een eigen voorwoord. Zo maak je een uniek en persoonlijk wandelcadeau.

De wandelgids wordt speciaal voor jou gedrukt. Je ontvangt een uniek exemplaar. Probeer het direct uit en maak je eigen wandelgids!

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl