Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van november 2015.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Laat je Sinterklaasrijm drukken

Laat je Sinterklaasrijm drukken

Wandelpiet laat zijn gedichten drukken
Mooie wandelingen en wandelkaarten erbij
Zo maakt hij vele wandelaars blij
Met MijnWandelgids gaat dat zeker lukken.


Laat ook je Sinterklaasrijm drukken in een mooie wandelgids. Kies je wandelingen, plaats je eigen titel, eigen foto's en plaats je rijm in het voorwoord. Maak ook een persoonlijk en uniek wandelcadeau met MijnWandelgids.

Lees meer

Nieuw: Maaskantpad

Nieuw: Maaskantpad

Met het Maaskantpad maak je kennis met het schitterende landschap rond de Maas in Noord- en Midden-Limburg. Je start in Molenhoek en loopt langs de oostzijde van de Maas naar Montfort om vervolgens via de westzijde terug te keren.

Het Maaskantpad bestaat uit 27 etappes van 13 tot 22 km. Het pad kan als meerdaagse wandeling worden gelopen, maar ook als afzonderlijke dagwandelingen. Per etappe zijn een routebeschrijving, topografische wandelkaart en GPS-track beschikbaar.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Twentse kruistocht Oldenzaal is een schitterende rondwandeling langs de vele kapelletjes die Twente rijk is. Via een Mariakapel en een landkruis op landgoed Boerskotten loop je naar restaurant De Wilmersberg, met een magnifiek uitzicht vanaf het terras. Onderweg naar De Lutte volgen nog meer kapellen.

Deze rondwandeling is 19 km lang. Er zijn een gratis routebeschrijving en GPS-track van deze wandeling beschikbaar. Voor abonnees van Wandelzoekpagina is er een topografische wandelkaart van deze wandeling.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vrienden


Laat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Nieuw: Wandelen rondom Zuid-Limburg

Nieuw: Wandelen rondom Zuid-Limburg

Steek de grens eens over en geniet van het echte buitenland met Nederland steeds onder veilig handbereik. Verken in 11 etappes het prachtige gebied rond Zuid-Limburg. Alex Buis heeft de wandelingen beschreven en op Wandelzoekpagina geplaatst.

De etappes zijn lang en door het hoogteverschil soms erg pittig, maar kunnen op verschillende plaatsen worden ingekort. Er volgen nog 2 etappes.

Bekijk de etappes.

Lees meer

Wandelen op de Utrechtse Heuvelrug

Wandelen op de Utrechtse Heuvelrug

Op de Utrechtse Heuvelrug kun je heerlijk wandelen door afwisselende bossen, over heidevelden, buitenplaatsen en heuvels.

Bekijk de Utrechtse Heuvelrug van boven vanaf uitkijktoren De Kaap of vanaf de Pyramide van Austerlitz. Struin door de Kaapse Bossen. Wandel over het rustieke Landgoed Sandenburg of door het prachtige park van Huis Doorn.

Je kunt de wandelingen ook in boekvorm llen.
Trek de wandelschoenen aan en ga er lekker op uit!

Lees meer

Nieuw: Wandelnetwerk Hof van Delfland

Nieuw: Wandelnetwerk Hof van Delfland

Wandelroutenetwerk Hof van Delfland biedt je ruim 900 km wandelplezier tussen Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer. Met het wandelroutenetwerk loop je langs de mooiste plekjes in de steden, langs het strand en het open groene landschap van Delfland.

De routepaaltjes en infopanelen van het netwerk helpen je om de leukste wandelingen te maken in de regio. Van de Rottemeren tot Midden-Delfland, van Zoetermeer naar zee, van het Hofplein naar de Hofvijver.

Lees meer

Wandelen met je smartphone

Wandelen met je smartphone

Ontdek de eenvoud van wandelen met je smartphone. De wandelapp WandelZapp biedt meer dan 800 wandelingen verspreid over heel Nederland. Continu worden nieuwe wandelingen toegevoegd en bestaande wandelingen bijgewerkt.

Download WandelZapp gratis.
Probeer de eerste wandeling gratis uit.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl