Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van oktober 2015.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Herfstwandelingen

Herfstwandelingen

Waar moet je zijn in de herfst?
In het bos!

Geniet van de Drentse bossen en heide. Struin door het Hans- en Grietjebos, het Heksenbos en het Dwaalbos. Beklim de Amerongse Berg. Wandel door het Noordlaarderbos in Groningen, door het Schollebos in Zuid-Holland of het Limburgse beekdallandschap.

Maak een heerlijke boswandeling. Wandelzoekpagina geeft suggesties voor herfstwandelingen in elke provincie.

Lees meer

De lekkerste pannenkoek

De lekkerste pannenkoek

Bart van de Schagt heeft inmiddels 26 pannenkoek-wandelingen uitgezet en 26 pannenkoeken geproefd. Er kunnen er maar drie de lekkerste zijn.

De lekkerste pannenkoek heeft hij gegeten in de Carolinahoeve langs Groene Wissel Dieren en in de Muntkelder langs Groene Wissel Utrecht. De pannenkoek in de Johanna's hof langs Groene Wissel Castricum mag er ook zijn.

Wandel en smikkel ze!

Lees meer

Nieuw: Wandelingen rond Amsterdam

Nieuw: Wandelingen rond Amsterdam

Ook rond Amsterdam kun je mooie, groene wandelingen maken. In deze nieuwe wandelgids vind je kortere en langere wandelingen. Wandel door de groene weilanden van Waterland. Struin over verrassende paadjes langs de Amstel. Geniet van het groen van drie prachtige stadsparken.

De wandelingen zijn voorzien van routebeschrijving, foto's en topografische wandelkaart. De wandelgids wordt na de lling gedrukt waardoor in de wandelgids altijd de meest actuele routebeschrijvingen staan!

Lees meer

Nu ook wandelen door de binnenstad van Amsterdam

Nu ook wandelen door de binnenstad van Amsterdam

Alex Buis - bekend van de nieuwe wandelgids Wandelen buiten de binnenstad van Amsterdam - laat je nu in 7 korte wandeling ook kennis maken met de binnenstad van Amsterdam.

Alle hoogtepunten van de stad komen aan bod: De grachten, Nieuwmarkt, Waterlooplein, Rijksmuseum, Jordaan, Rembrantsplein, Westerkerk en Westelijke eilanden.

Lees meer

Herfstwandelen met NS

Herfstwandelen met NS

Okergeel en roodkoper: schitterende tinten waarmee de natuur zich in de herfst tooit. Met deze NS-wandelroutes is het volop genieten van de herfst.

NS-wandeling Beerschoten, wandel langs de Kromme Rijn naar landgoed Rhijnauwen.
NS-wandeling Hemelse Berg over landgoederen met een fraai zicht op de uiterwaarden.
NS-wandeling Landgoed Groeneveld, geniet van de najaarskleuren.

Bekijk Herstwandelen met NS

Lees meer

Nieuw: Dwalen door Drenthe

Nieuw: Dwalen door Drenthe

In deze nieuwe wandelgids beschrijft Rob Wolfs 17 rondwandelingen door bos, beekdal, heide en veen. Hij laat je genieten van de rust in Drenthe. Uiteraard geeft Rob Wolfs weer zandpadgarantie. Met de vele, mooie zandpaden in Drenthe is dat gegarandeerd.

Tot 12 oktober kost de gids slechts 10,00 in plaats van 14,95 euro. Je kunt de gids direct llen.

Op Wandelzoekpagina vind je GPS-tracks en wandelkaarten van de wandelingen uit het boek 'Dwalen door Drenthe'.

Lees meer

23 mooiste Groene Wissels

23 mooiste Groene Wissels

Na afloop van de wandeling gaan we altijd lekker ergens wat drinken met een hapje erbij en beoordelen we de gelopen wandeling. We vragen bierviltjes. Iedereen schrijft achterop het viltje een cijfer van 1 t/m 10. We draaien het viltje tegelijk om. Daarna rekenen we het gemiddelde cijfer uit. Zo hebben we inmiddels meer dan 300 Groene Wissels beoordeeld en presenteren we hier onze top 23.

Lees meer

Maak je eigen wandelgids

Maak je eigen wandelgids

Stel zelf je een wandelgids samen met MijnWandelgids. Je kiest wandelingen. Je plaatst een eigen titel. Je plaatst eigen foto's en schrijft een eigen voorwoord. Zo maak je een uniek en persoonlijk wandelcadeau.

De wandelgids wordt speciaal voor jou gedrukt. Je ontvangt een uniek exemplaar. Probeer het direct uit en maak je eigen wandelgids!

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl