Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van februari 2016.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Uitslag Mooiste wandeling 2016

Uitslag Mooiste wandeling 2016

De mooiste wandeling van 2016 is:
Mooi Achterhoek, een wandeling vanuit Ruurlo rondom de Baakse Beek.

Print nu de gratis wandelkaart van deze mooiste wandeling van 2016.

Het afgelopen jaar zijn er vanaf Wandelzoekpagina meer dan 900.000 wandelingen gedownload. Heel veel mooie wandelingen. Maar er kan er maar één de mooiste zijn. Uit een voorselectie van wandelingen van het afgelopen jaar maakten wandelaars hun keuze.

Lees meer

Lokale ommetjes

Lokale ommetjes

Geniet van lokale ommetjes, vaak uitgezet door omwonenden die de mooie kleine paadjes kennen. Wandel rond Zwolle, Assen, Herkenbosch of Brabantse dorpen.

Ga op stap en ontdek bijzondere wandelpaadjes bij jou in de buurt.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Met Groene Wissel Glanerbrug duik je vanuit de trein gelijk het groen in en wandel je al snel langs de Glanerbeek, gevolgd door een romantisch park. Over rustige landwegen en leuke paadjes doorklief je het liefelijke Twentse landschap langs prachtige boerderijen en meanderende beken.

Er zijn een gratis routebeschrijving en een GPS-track van deze wandeling beschikbaar. Als abonnee van Wandelzoekpagina kun je ook een topografische wandelkaart downloaden.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vrienden


Laat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Top 12 stadswandelingen

Top 12 stadswandelingen

Maak een mooie stadswandeling door oude stadscentra en buitenwijken. Langs monumenten en fraaie nieuwbouw. Langs singels en door groene parken.

Volg het Westerborkpad in Amsterdam. Wandel door de levendige havenstad Rotterdam. Kuier over het Vrijthof en de vestingwerken van Maastricht. Bezoek het Noorderplantsoen en de Martinitoren

Bekijk de populairste stadswandeling per provincie en ga op stap.

Lees meer

Wandelen buiten de binnenstad van Eindhoven

Wandelen buiten de binnenstad van Eindhoven

Het loont absoluut de moeite om Eindhoven te voet te verkennen. Omgevingshistoricus Kees Volkers laat je kennismaken met de Lichtstad. In deze nieuwe gids staan 8 stevige wandelingen beschreven voorzien van uitgebreide omgevingsinformatie, een duidelijke routebeschrijving en een routekaartje.

De wandelgids verschijnt 19 februari. Tot die dag betaal je slechts 10 euro in plaats van 14,95. Je kunt de gids direct llen.

Lees meer

Maak je eigen wandelgids

Maak je eigen wandelgids

Stel zelf je wandelgids samen met MijnWandelgids. Je kiest wandelingen. Je plaatst een eigen titel. Je plaatst eigen foto's en schrijft een eigen voorwoord. Zo maak je een uniek en persoonlijk wandelcadeau.

De wandelgids wordt speciaal voor jou gedrukt. Je ontvangt een uniek exemplaar. Probeer het direct uit en maak je eigen wandelgids!

Lees meer

Wandelen met je smartphone

Wandelen met je smartphone

Ontdek de eenvoud van wandelen met je smartphone. Routebeschrijving en wandelkaarten altijd bij de hand. Altijd de laatste versie.

De wandelapp WandelZapp biedt meer dan 800 wandelingen verspreid over heel Nederland. Continu worden nieuwe wandelingen toegevoegd en bestaande wandelingen bijgewerkt.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl