Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van juli 2016.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Bergwandeling Aerdenhout is een mooie wandeling door de Amsterdamse Waterleiding Duinen. Je beklimt de Rozenberg en Appelenberg. Voortdurend kun je genieten van het zicht op de duinen.

Er zijn een routebeschrijving en een GPS-track van deze wandeling beschikbaar. Abonnees kunnen ook een topografische wandelkaart downloaden.

Deze wandeling komt uit de wandelgids De mooiste bergwandelingen van Nederland. Je kunt de wandelgids direct llen.

Lees meer

3 maal langs het water

3 maal langs het water

Meren, plas­sen, moe­ras­sen. Tij­dens deze NS-wan­de­lin­gen kom je ze al­le­maal tegen. Ex­traatje dit sei­zoen: als de zon schijnt, schit­tert het water mooi.

Wandel door de Ankeveense Plassen, ga wildplukken in De Bretten of ontdek de schoonheid van het Vechtdal. Hier­bij suggesties voor drie wa­ter­rij­ke NS-wan­de­lin­gen.

Lees meer

Wandelen op de Veluwezoom

Wandelen op de Veluwezoom

De Veluwezoom ligt tussen Arnhem, Apeldoorn en de IJssel. Je vindt er glooiende loofbossen afgewisseld met heideveldjes en een enkele zandverstuiving. Hier kun je heerlijk wandelen over de stuwwallen van de Posbank, door stille bossen en over landgoederen.

Even weg van de toeristische hoogtepunten vind je de rust en ontmoet je wilde dieren als zwijnen, edelherten en reeën.

Lees meer

Trotseer de bergen bij Rhenen

Trotseer de bergen bij Rhenen

Bergwandelen? In Nederland? Wanneer ik mijn vriend vertel dat ik een bergwandeling ga maken, kijkt hij mij wat vreemd aan. Maar het kan! Met een wandelgids met 13 bergwandelingen in Nederland.

Ik kies voor de bergwandeling rond Rhenen. Terwijl het zonnetje zijn best doet om door de wolken heen te komen, ga ik op pad vanaf station Rhenen.

Lees het hele verhaal van gastblogger Wanda en ga zelf bergen beklimmen in Nederland.

Lees meer

Vernieuwde LAW-gidsen

Vernieuwde LAW-gidsen

Liefhebbers van meerdaagse wandelingen kunnen weer op stap. De wandelgidsen van het Pelgrimspad en het Marskramerpad zijn vernieuwd.

Pelgrimspad deel 1 en Pelgrimspad deel 2 brengen je van het Amsterdamse Begijnhof tot aan veldkruizen en kapelletjes in Zuid-Limburg.

Marskramerpad doorkruist Nederland van oost naar west. Onderweg doorkruis je vrijwel alle landschapstypen die Nederland rijk is.

Lees meer

Wandelen met je smartphone

Wandelen met je smartphone

Ontdek de eenvoud van wandelen met je smartphone. Routebeschrijving en wandelkaarten altijd bij de hand. Altijd de laatste versie.

De wandelapp WandelZapp biedt meer dan 800 wandelingen verspreid over heel Nederland. Continu worden nieuwe wandelingen toegevoegd en bestaande wandelingen bijgewerkt.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl