Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van juni 2016.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Zomerse wandelingen

Zomerse wandelingen

Zoek de verkoeling van het water.

Wandel over het strand en langs de Waddenzee op Terschelling. Struin door de uiterwaarden van Rijn, IJssel of Maas. Laat je verfrissen door de Biesbosch, de Amstel of de Veerse Wateren (en neem je zwemkleding mee).

Wandelzoekpagina heeft per provincie een mooie, waterrijke wandeling voor je geselecteerd.

Lees meer

Wandelen in de Maasduinen

Wandelen in de Maasduinen

De Maasduinen is een gevarieerd en rustig natuurgebied aan de oostzijde van de Maas in het noorden van Limburg. Je vindt er uiteraard rivierduinen, maar ook talloze vennetjes en natte heideveldjes.

Maak al wandelend kennis met de duinen van de Maas. Wandelzoekpagina biedt je kortere en langere wandelingen door dit bijzondere landschap.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Trage Tocht Kampina is een prachtige wandeling door het uitgestrekte natuurgebied Kampina. De route start bij een parkeerplaats langs het dal van de Beerze. Je hebt hier mooi uitzicht over de kronkelende beek en op de natte grasvlakte vol vogels. Geniet met deze wandeling van het Brabantse coulisselandschap.

Er zijn een routebeschrijving en een GPS-track van deze wandeling beschikbaar. Abonnees van Wandelzoekpagina kunnen ook een topografische wandelkaart downloaden.

Lees meer

Ontdek Nederland

Ontdek Nederland

Ontdek Nederland met meer dan 1000 wandelkaarten. Gedetailleerde wandelkaarten waarop de route staat ingetekend.

Met een abonnement kun je meer dan 1000 wandelkaarten afdrukken voor slechts 12,50 euro per jaar. Meld je aan als abonnee.

Lees meer

Nieuw: Steengoeie wandelingen

Nieuw: Steengoeie wandelingen

Deze nieuwe wandelgids met 10 geologische wandelingen langs gevels en groeves nodigt uit om zelf op 'veldwerk' te gaan.

De stadswandelingen in Utrecht, Amersfoort, Rotterdam, Velp en Maastricht leiden langs gevels waarin natuursteen is verwerkt. In Borger wandel je langs elf hunebedden. In Zuid-Limburg loop je langs verlaten grotten die vroeger in gebruik waren als kalksteengroeves.

T/m 24 juni betaal je slechts 10 euro in plaats van 14,95. Je kunt de wandelgids direct llen.

Lees meer

Wandelblog landgoed Twickel

Wandelblog landgoed Twickel

'Een vrouw met waxcoat en twee bassets die voor haar uit heen en weer rennen, loopt in het bos. Alsof de jacht zo gaat beginnen. Ze lijkt te horen bij het eeuwenoude landgoed Twickel waar ik aan het wandelen ben. En zij ook, zo blijkt als we elkaar genaderd zijn en in de zon beleefd een praatje maken ...'

Lees het hele verhaal van gastblogger Davides en ga zelf op stap in landgoed Twickel.

Lees meer

Voettocht door Oud-Amsterdam

Voettocht door Oud-Amsterdam

Met deze wandelgids kom je door het oudste deel van de stad. Door oude straatjes zoals de Zeedijk die oorspronkelijk ook echt een zeedijk was. Langs de enige twee houten huizen die het historische centrum nog telt. Langs de vele gevelstenen uit de tijd dat er nog geen huisnummers waren. De gids geeft je veel informatie over oud Amsterdam.

De wandeling kun jezelf lopen met deze gids in de hand. Je kunt de wandelgids direct llen.

Lees meer

Wandelen met je smartphone

Wandelen met je smartphone

Ontdek de eenvoud van wandelen met je smartphone. Routebeschrijving en wandelkaarten altijd bij de hand. Altijd de laatste versie.

De wandelapp WandelZapp biedt meer dan 800 wandelingen verspreid over heel Nederland. Continu worden nieuwe wandelingen toegevoegd en bestaande wandelingen bijgewerkt.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl