Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van mei 2016.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

300ste Trage Tocht

300ste Trage Tocht

Het is Rob Wolfs weer gelukt om een prachtige wandeling te maken met meer dan 80% onverhard. Een heuse jubileumtocht, de 300e Trage Tocht.

Met Trage Tocht Duursche Waarden wandel je door de uiterwaarden van de IJssel. Vanuit het Infocentrum met horeca loop je door ruige graslanden en door het ooibos. Met een trekpontje zet je jezelf over. Bij de IJssel vervolgt de route twee kilometer langs de rivier.

Of wandel een andere Trage Tocht

Lees meer

Nieuw: Romeinse veldtochten

Nieuw: Romeinse veldtochten

In 7 wandelingen leiden Marycke Naber en Ester Smit je langs sporen van de Romeinen aan de noordgrens van hun rijk. Langs reconstructies van Romeinse wegen, wachttorens en fundamenten van grensforten.

Op Wandelzoekpagina staan routebeschrijvingen en GPS-tracks van de wandelingen uit deze gids. Voor abonnees van Wandelzoekpagina zijn topografische wandelkaarten beschikbaar.

l het boek t/m 8 mei voor slechts 10 euro (in plaats van 14,95)

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Maak een prachtige wandeling over landgoed Windesheim, over de grasdijk langs de IJssel en langs de plassen van natuurreservaat Tichelgaten. De rondwandeling start bij een bushalte net buiten Zwolle en is 10 km lang.

Er zijn een routebeschrijving en een GPS-track van deze wandeling beschikbaar. Abonnees van Wandelzoekpagina kunnen ook een topografische wandelkaart downloaden.

Geniet van de bloeiende rododendrons met meer landgoedwandelingen

Lees meer

Voettocht door de Jordaan

Voettocht door de Jordaan

De routebeschrijving en plattegronden in dit boekje helpen je de weg te vinden langs de meest bijzondere grachten, straten, hofjes en historische plaatsen. Maak deze wandeling door de Jordaan.

Deze geschiedenis en daarmee verbonden monumenten, het dorpse karakter en de romantische sfeer maken een wandeling door deze Amsterdamse wijk tot een groot genot.

Blader door deze wandelgids met fraaie foto's. l de gids direct.

Lees meer

Waddenwissels

Waddenwissels

Ga heerlijk wandelen op de Wadden. Nu is het er nog rustig.

Verken de Waddeneilanden met Waddenwissels. Wandel door natte en droge duinvalleien, volg spannende slinger- en struinpaadjes en loop uiteraard ook over het schitterende strand van de eilanden. Waddenwissels gaan door de stillere gebieden van de eilanden.

Waddenwissels zijn ook beschikbaar in boekvorm. Je kunt door deze wandelgidsen bladeren en ze direct llen.

Lees meer

Wandelen met je smartphone

Wandelen met je smartphone

Ontdek de eenvoud van wandelen met je smartphone. Routebeschrijving en wandelkaarten altijd bij de hand. Altijd de laatste versie.

De wandelapp WandelZapp biedt meer dan 800 wandelingen verspreid over heel Nederland. Continu worden nieuwe wandelingen toegevoegd en bestaande wandelingen bijgewerkt.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl