Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van november 2016.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Meer dan 700 stationswandelingen

Meer dan 700 stationswandelingen

Wandelzoekpagina biedt meer dan 700 stationswandelingen. Heerlijk wandelen vanuit een station.

Op weg naar je wandeling rijd je door het landschap. Met een kopje koffie en een krantje. Of je praat gezellig bij met je vrienden. Voordat je het door hebt ben je er en kun je direct beginnen met de wandeling.

Dat kan in heel Ne­de­rland met meer dan 700 stationswan­d­el­in­g­en.
Zoek een stationswan­d­el­ing of zoek een beg­in­s­tation.

Lees meer

Amsterdam acht keer anders

Amsterdam acht keer anders

Voor wie Amsterdam al wat beter kent en de stad eens op een andere manier wil bekijken is deze wandelgids een absolute aanrader. Met deze nieuwe gids wandel je langs onvermoede plekken, monumenten en uitzichten.

Acht verschillende thema's verbinden deze plekken op verrassende wijze met elkaar tot acht originele routes. Dat levert stadswandelingen op die je Amsterdam laten zien zoals je de hoofdstad nog nooit hebt bekeken.

T/m 29 november slechts 10 euro in plaats van 14,95 euro.
Je kunt de wandelgids direct llen

Lees meer

Wandelen in de Hoeksche Waard

Wandelen in de Hoeksche Waard

De Hoeksche Waard ligt op een steenworp afstand van Rotterdam, Dordrecht en West-Brabant en is aan alle kanten omringd door water. Wandel door oude polders en over oude dijken, over het bijzondere eiland Tiengemeten of door de grienden langs de Oude Maas (net buiten de Hoeksche Waard). Voor kilometervreters is er de Oeverloop (75 km) een rondje Hoeksche Waard.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vrienden


Laat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Geniet nog even van de herfst

Geniet nog even van de herfst

Tijdens het zoeken in mijn fotoarchief kwam ik een herfstfoto tegen van de Groene Wissel Den Haag Centraal die wij vorig jaar in het najaar liepen. De herfstkleuren spatten van de foto's af.

Een goede reden om deze wandeling nog eens te doen. Onder een strak blauwe lucht startten we de route bij de villawijk Marlot. Geniet nog even van de herfst met de wandelblog van Vera.

Lees meer

Wandel door mooiste natuurgebied

Wandel door mooiste natuurgebied

De Wadden zijn verkozen tot mooiste natuurgebied. Ontdek de Wadden van dichtbij. Ga op stap met Waddenwissels, 23 wandelingen over de Waddeneilanden.

Loop door natte en droge duinvalleien, volg spannende slinger- en struinpaadjes en loop uiteraard ook over het schitterende strand van de eilanden. Waddenwissels gaan door de stillere gebieden van de eilanden.

Waddenwissels zijn ook in boekvorm verkrijgbaar.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

De Kleine Beerze stroomt aan haar bovenloop door een verrassend coulisselandschap dat haar natuurlijke karakter behouden heeft. Met de wandeling 'Aan de bovenloop van de Kleine Beerze' volg je de loop van deze beek en wandel je door het afwisselende Brabantse landschap.

Er zijn een routebeschrijving en een GPS-track van deze wandeling beschikbaar. Abonnees van Wandelzoekpagina kunnen ook een topografische wandelkaart downloaden.

Lees meer

Wandelen met je smartphone

Wandelen met je smartphone

Ontdek de eenvoud van wandelen met je smartphone. Routebeschrijving en wandelkaarten altijd bij de hand. Altijd de laatste versie.

De wandelapp WandelZapp biedt meer dan 900 wandelingen verspreid over heel Nederland.

Alle wandelingen die in WandelZapp beschikbaar zijn

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl