Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van oktober 2016.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Herfstwandelingen

Herfstwandelingen

Wandel door de Drent­se bos­sen. Struin door het Voor­ster­bos of de Frie­se Wou­den. Kuier door de ver­kleu­ren­de Arn­hem­se par­ken, het Am­ster­dam­se Bos of de land­goe­de­ren rond Heino.

Ge­niet van de kleu­ren van de herfst. Maak een heer­lij­ke bos-, park- of land­goedwan­de­ling. Wandelzoekpagina geeft sug­ges­ties voor herfst­wan­de­lin­gen in elke pro­vin­cie.

Lees meer

Boswandelingen

Boswandelingen

Het bos is in elk seizoen mooi. In de herfst is het bos echter op zijn best: volop gekleurde bladeren en paddenstoelen.

Wandelzoekpagina heeft mooie boswandelingen geselecteerd in (bijna) elke provincie. Dus ga lekker op stap en geniet van de geuren en kleuren van de herfstbossen.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Na de bebouwing en het gezellige centrum van Sevenum wandel je over rustige asfaltwegjes, landwegen, bospaadjes en over een weilandje naar het Molenbeekdal, een prachtig natuurgebied met schitterende wandelpaden.

Deze rondwandeling vanaf station Horst-Sevenum is 18 km lang.

Er zijn een routebeschrijving en een GPS-track van deze wandeling beschikbaar. Abonnees van Wandelzoekpagina kunnen ook een topografische wandelkaart downloaden.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Herfstwandelen met NS

Herfstwandelen met NS

Ga heerlijk wandelen nu de bladeren in het bos rood en geel zijn. Stap op de trein en maak een natuurlijke cultuurroute vanuit station Ede-Wageningen. Wandel tussen 350 Kempische heideschapen op de Strabrechtse Heide vanaf station Geldrop. Geniet van Veluwe en vis tussen Nunspeet en Elburg.

Lees meer

Nieuw: Amstelveens Groen

Nieuw: Amstelveens Groen

Met deze nieuwe gids ontdek je al wandelend de parken, groenstroken, weilanden en het bos in de gemeente Amstelveen. Je maakt ook kennis met het Oude Dorp en een aantal prachtige kerken. In Amsterdam verken je de oude grenzen van Nieuwer-Amstel en loop je langs het chique raadhuis waar de gemeenteraad droevig genoeg maar zo kort kon vergaderen.

Je kunt de wandelgids inzien en llen.

Lees meer

Nieuw: Vinexwandelingen

Nieuw: Vinexwandelingen

Vinexwijken. Iedereen vindt er wel iets van. In deze wandelgids rekenen stedenbouwkundige Paul Kurstjens en omgevingshistoricus Kees Volkers meedogenloos af met de vooroordelen over de plekken waar niemand dood gevonden zou willen worden.

Ontdek dat de Vinex echter, leuker, levendiger en verrassender is dan Marken, Volendam en Bronckhorst bij elkaar. De VINEX leeft!

l de wandelgids nu voor 10 euro

Lees meer

Wandelen met je smartphone

Wandelen met je smartphone

Ontdek de eenvoud van wandelen met je smartphone. Routebeschrijving en wandelkaarten altijd bij de hand. Altijd de laatste versie.

De wandelapp WandelZapp biedt meer dan 900 wandelingen verspreid over heel Nederland.

Alle wandelingen die in WandelZapp beschikbaar zijn

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl