Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Geniet van het voorjaar met de nieuwsbrief van april 2017.

Veel lees- en wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Vier nieuwe NS-wandelingen

Vier nieuwe NS-wandelingen

Je kunt weer vier nieuwe NS-wandelingen lopen:

Waterlinie Culemborg van station Houten Castellum naar station Culemborg. Een wandeling langs forten, sluizen, bunkers en kanalen van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Limburgs Plateau van station Spaubeek naar station Sittard. Over idyllische landweggetjes, slingerende bospaden en holle wegen.

Hierdense Poort van station Nunspeet naar station Harderwijk. Door dichte bossen, over heidevelden en het uitgestrekte Hulshorsterzand.

Eiland van Dordrecht van station Dordrecht Stadspolders naar station Dordrecht. Door het sfeervolle oude stadshart van Dordrecht langs rivieren, grachten en havens.

Lees meer

Nieuw: IJsselpad

Nieuw: IJsselpad

Het IJsselpad volgt de rivier van Westervoort tot de monding in het IJsselmeer. Een 177 km lange wandelroute met een verrassende afwisseling aan landschappen en vergezichten. Het pad is te lopen als meerdaagse wandeling of als dagwandelingen van 11 tot 20 km met aansluiting op openbaar vervoer.

Dolf Logemann heeft het IJsselpad ontworpen en gepubliceerd op Wandelzoekpagina. De routebeschrijvingen zijn gratis te downloaden vanaf Wandelzoekpagina. Voor abonnees van Wandelzoekpagina zijn topografische wandelkaarten beschikbaar.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Wandel langs de bollen

Wandel langs de bollen

De bollen zijn vroeg dit jaar. Als je geluk hebt kun je nog net de bloeiende narcissen bewonderen. Daarna volgen de kleurrijke hyacinten. Als het voorjaar eenmaal goed op gang is wordt deze kleurenpracht afgesloten met de bloeiende tulpen.

Wandelzoekpagina biedt je suggesties voor wandelingen langs en door de bollenvelden. Zo kun je genieten van de kleuren en geuren. Trek er op uit!

Lees meer

Bloesemwandelingen

Bloesemwandelingen

Deze maand barst de bloesempracht weer los. Maak een heerlijke wandeltocht langs een zee van bloeiende fruitbomen in de Betuwe, langs de Linge, in Zuid-Limburg of Zeeland. Vanaf half april tot half mei bloeien de kersen-, pruimen-, peren- en appelbomen.

Bekijk de actuele bloesemstand en ga op stap.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Met Landgoedwandeling Het Laer en Eerde loop je vanaf het station vrijwel meteen het bos in, over landgoederen en langs rivier de Regge. Volgens Saskia is dit een 'Mooie afwisselende wandeling'.

Deze rondwandeling is 10 km lang en start bij station Ommen. Er is horeca aan het begin van de wandeling en halverwege. Van deze wandeling zijn een gratis routebeschrijving en GPS-track beschikbaar. Voor abonnees is er ook een topografische wandelkaart.

Lees meer

Wandelen met je smartphone

Wandelen met je smartphone

Ontdek de eenvoud van wandelen met je smartphone. Met WandelZapp heb je de mooiste wandelingen van Wandelzoekpagina altijd bij de hand. Met routebeschrijvingen en wandelkaarten. Je ontvangt automatisch de laatste versie.

De wandelapp WandelZapp biedt meer dan 900 wandelingen verspreid over heel Nederland.

Alle wandelingen die in WandelZapp beschikbaar zijn

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl