Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina
Een goed nieuw wandeljaar

Een goed nieuw wandeljaarIk wens je een goed nieuw wandeljaar. Ook in 2017 biedt Wandelzoekpagina je graag weer veel mooie, afwisselende en sportieve wandelingen in heel Nederland.

Veel wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Lees meer

Verkiezing mooiste wandeling 2017

Verkiezing mooiste wandeling 2017

Doe mee aan de verkiezing van de mooiste wandeling van 2017 en win een mooie wandelgids.

Maak je keuze uit een voorselectie uit wandelingen van het afgelopen jaar. De wandelingen zijn geselecteerd op aantal downloads en spreiding over Nederland.

Kies de drie mooiste wandelingen t/m 6 februari 2017. De uitslag volgt in de nieuwsbrief van februari.

Lees meer

Top 10 Trage Tochten

Top 10 Trage Tochten

Met de Trage Tochten Hoenderloo, Rhenen en Leersum wandel je door 3 mooie, verschillende landschappen. Zij staan in de top 3 van mooiste Trage Tochten.

Trage Tochten lopen door gevarieerde landschappen en gaan zoveel mogelijk over onverharde paden. Van de wandelingen zijn een routebeschrijving, topografische wandelkaart en GPS-track beschikbaar.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Vanaf station Baarn maak je een heerlijke bos- en heidewandeling naar station Hollandsche Rading. Je kunt starten met een warm drankje bij De Generaal, tegenover het station. Ongeveer halverwege kom je door 'pannenkoekendorp' Lage Vuursche. Er is dus volop horeca langs deze wandeling.

De wandeling is 11 km lang en goed bereikbaar met openbaar vervoer. Ga dus lekker op stap en haal een frisse neus.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Populaire Groene Wissels in wandelgids

Populaire Groene Wissels in wandelgids

De populaire Groene Wissels verschijnen dit jaar eindelijk in boekvorm! Helder beschreven, overzichtelijk vormgegeven en geïllustreerd met kaarten en prachtige foto's van Bart van der Schagt, de maker van alle Groene Wissels.

Help mee met samenstellen
De eerste Groene Wissel Wandelgids bevat de mooiste Groene Wissels van Noord-Holland. Om te bepalen welke wandelingen dat zijn doen we graag een beroep op jullie. Kies je tien favoriete Groene Wissels en maak kans op een van de tien gesigneerde 'eerste' exemplaren van deze primeur op wandelgebied.

Lees meer

Lopen door Limburgs heuvelland

Lopen door Limburgs heuvelland

Zuid-Limburg is het mekka voor wandelaars. Het Limburgse landschap zorgt voor voortdurend nieuwe en onverwachte vergezichten. In deze gids zijn fraaie uitzichten, holle wegen, steile bergpaadjes en glooiende karrensporen aan elkaar geregen tot mooie wandelingen. Altijd voorzien van de broodnodige horeca want wandelen in Zuid-Limburg maakt immers dorstig.

Tot 15 januari betaal je slechts 10 euro in plaats van 14,95. Je kunt de wandelgids direct llen.

Lees meer

Gezond het nieuwe jaar in

Gezond het nieuwe jaar in

Het begin van het nieuwe jaar is dé tijd om jezelf weer eens onder de loep te nemen. Je neemt je voor om gezonder te eten en meer te bewegen. SoPure helpt je daar een beetje bij met 100% natuurlijke en biologische fruit-notenrepen én met een eigen personal trainer.

Ga naar de SoPure-Facebookpagina en maak kans op 3 maanden online personal training of een pakket SoPure producten.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl