Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


In de nieuwsbrief van juli 2017 vind je weer volop wandeltips. Dus trek je schoenen en ga lekker op stap.

Veel lees- en wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Wandelen in Zuid-Kennemerland

Wandelen in Zuid-Kennemerland

Nationaal Park Zuid-Kennemerland strekt zich uit van Zandvoort tot IJmuiden. Je vindt er een gevarieerd duingebied, landgoederen en uiteraard het Noordzeestrand. Je kunt er heerlijk wandelen door de Kennemerduinen, Duin- en Kruidberg, Koningshof en landgoed Elswout.

Geniet van dit fraaie en veelzijdige wandelgebied met de wandelsuggesties van Wandelzoekpagina.

Lees meer

Wandelen in Zuid-Limburg

Wandelen in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg staat bekend om haar lieflijk glooiend heuvellandschap dat doorsneden wordt door riviertjes als Geul en Gulp. Je kunt er heerlijk wandelen door glooiende weilanden, steile hellingbossen, langs stromende riviertjes en fraaie vakwerkhuizen. En er is volop horeca om de dorst te lessen en te genieten van zuidelijke tempo.

Dus ga lekker op stap met de wandeltips van Wandelzoekpagina

Lees meer

Naberpaden - Top 10

Naberpaden - Top 10

Marycke Naber, de routemaker van Naberpaden, heeft de tien mooiste wandelingen op een rijtje gezet. Ze heeft een keuze gemaakt uit de diverse categorieën door afwisselende landschappen, verspreid over het land en verschillend van sfeer.

Met Naberpaden wandel je langs kapelletjes, door landgoederen, over bijzondere bergen en Romeinse wegen.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vriendenLaat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Wandelen door oneindig laagland

Wandelen door oneindig laagland

Hoe komt het toch dat Nêerlands rivieren onze dichters en kunstenaars zo inspireren? Wandelauteurs Rob Wolfs en Ad Snelderwaard proberen daar achter te komen in 15 wandelingen. Ze trekken door Marsmans oneindig laagland en zien Paulus Potters' koeien genieten van de koelte van het rivierwater.

De wandelingen zijn voorzien van gedetailleerde routebeschrijving, wandelkaart en fraaie landschapsfoto's. Tijdelijk kost deze wandelgids slechts 10 euro. Na 11 augustus betaal je 14,95 euro.

l de wandelgids met korting

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Groene Wissel Nieuwpoort is echt een groene wandeling. Tweederde loop je over graskaden, veepaden en dwars door weilanden. Aan het einde maak je een ommetje langs de vestinggracht en stadswal van Nieuwpoort.

Deze rondwandeling is 18 km lang en start in Nieuwpoort. Er is horeca in de startplaats en onderweg in Goudriaan.

Van deze wandeling zijn een gratis routebeschrijving en GPS-track beschikbaar. Voor abonnees is er ook een topografische wandelkaart.

Lees meer

Tip: Bewaar wandelingen

Tip: Bewaar wandelingen

Houd op Wandelzoekpagina eenvoudig je persoonlijke logboek bij.

Wandelzoekpagina biedt de mogelijkheid om wandelingen te bewaren, de datum te noteer dat je de wandeling gelopen hebt en persoonlijke notities te schrijven. Zo kun je eenvoudig terugzien welke wandelingen je hebt gelopen en nogmaals wilt doen. Anderen kunnen jouw persoonlijke logboek niet inzien.

Zoek een wandeling en kies voor bewaren.

Lees meer

Ontdek Nederland

Ontdek Nederland

Ontdek Nederland met de wandelkaarten van Wandelzoekpagina. Op de gedetailleerde wandelkaarten staat de route ingetekend.

Met een abonnement kun je een jaar lang kiezen uit meer dan 1000 wandelkaarten voor slechts 12,50 euro. Meld je aan als abonnee.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl