Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelroutesWandelZapp
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


In de nieuwsbrief van juni 2017 vind je zomerse wandelingen, top 10 wandelingen van twee bekende wandelroutemakers en een nieuwe wandelgids rondom Zuid-Limburg.

Veel lees- en wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Zomerse wandelingen

Zomerse wandelingen

Zoek de verkoeling van het water.

* Wandel langs de Maas of IJssel.
* Trek je over met een pontje.
* Struin door de Kennemerduinen en over het strand.
* Wandel over tiendwegen of Blotevoetenpad
* Laat je verfrissen door de Noorderplassen.

Maak een heerlijke, verkoelende wandeling.

Lees meer

Wandeling rondom Zuid-Limburg

Wandeling rondom Zuid-Limburg

Met deze nieuwe wandelgids loop je in 11 etappes van gemiddeld 25 kilometer langs plaatsen waarvan je het bestaan niet had kunnen vermoeden. Zorgvuldig vermijdt Alex Buis in deze gids de platgetreden wandelpaden van toeristische Limburg.

Je maakt stevige wandelingen langs ingeslapen dorpjes, waar de plaatselijke bevolking nog opkijkt als je aan de toog verschijnt en mee geniet van een goede pot bier.

Tijdelijke korting: t/m 24 juni kost de gids slechts 10 euro. Daarna 14,95 euro. Je kunt de wandelgids bekijken en direct llen.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Slenaken ligt min of meer verstopt in het diepe Gulpdal op de grens met België. Tijdens deze tocht kun je steile hellingen en mooie doorkijkjes verwachten. Voortdurend gaat de route op en neer.

Trage Tocht Slenaken is 17 km lang. Er is horeca in de startplaats Slenaken.

Van deze wandeling zijn een gratis routebeschrijving, GPS-track en wandelkaart beschikbaar. Je vindt deze wandeling ook in de wandelgids
Lopen door Limburgs heuvelland

Lees meer

Groene Wissels - top 10

Groene Wissels - top 10

Bart van der Schagt, routemaker van Groene Wissels heeft de tien mooiste Groene Wissels op een rijtje gezet.

Hij heeft een voorkeur voor wandelingen met een vrij hoge 'natuurbeleving', weg van de gebaande paden en wegen, lekker veel onverhard en struinpaadjes, en af en toe ook eens van het 'padje' af.

Lees meer

Trage Tochten - top 10

Trage Tochten - top 10

Rob Wolfs, routemaker van Trage Tochten heeft de tien mooiste Trage Tochten op een rijtje gezet.

De keuze is gebaseerd op zijn voorkeur voor wandelingen die zoveel mogelijk over onverharde paden gaan, in halfopen gebieden met een grote landschappelijke variatie.

Lees meer

Wat te doen bij onweer?

Wat te doen bij onweer?

Als je over open terrein of langs water gaat wandelen is het verstandig om bij naderend onweer niet op pad te gaan. Houd van tevoren de weersverwachtingen in de gaten.

Koninklijke Wandel Bond Nederland, of kort KWBN, geeft acht tips voor als je onderweg toch wordt overvallen door een onweersbui.

Lees meer

Tip: Uitgebreid zoeken

Tip: Uitgebreid zoeken

Ben je op zoek naar wandelingen van een bepaalde routemaker? Of wandelingen bij een bepaalde plaats? Of wil je zoeken op trefwoord? Kies dan de optie 'Meer keuzes' en je vindt de mooiste wandelingen.

Lees meer

Ontdek Nederland

Ontdek Nederland

Ontdek Nederland met de wandelkaarten van Wandelzoekpagina. Op de gedetailleerde wandelkaarten staat de route ingetekend.

Met een abonnement kun je een jaar lang kiezen uit meer dan 1000 wandelkaarten voor slechts 12,50 euro. Meld je aan als abonnee.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vrienden


Laat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl