Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van maart 2017.

Veel lees- en wandelplezier
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Groene Wissel wandelgids met korting

Groene Wissel wandelgids met korting

De eerste Groene Wissel wandelgids bevat 20 mooie wandelingen in Noord Holland. Je kunt de wandelgids nu al llen met korting: t/m 23 maart betaal je 10 in plaats van 14,95 euro. Bekijk en l de nieuw wandelgids.

Tot deze uitgave waren deze wandelingen enkel te downloaden vanaf Wandelzoekpagina. Handig voor iedereen die snel over een mooie wandeling wil beschikken. Met deze gids kun je nu ook genieten van fraaie foto's en mooie opmaak en - ook belangrijk - is het eindelijk mogelijk al dit moois in te pakken en cadeau te geven.

Lees meer

Stationswandelingen: top 10

Stationswandelingen: top 10

Van Castricum tot Rhenen, van Wolvega tot Middelburg. Je komt er makkelijk met de trein en kunt direct op stap met meer dan 750 stationswandelingen in heel Nederland.

Bekijk de top 10 stationswandelingen en de populairste per provincie en doe inspiratie op voor een mooie stationswandeling.

Lees meer

Wandelen op de Hondsrug

Wandelen op de Hondsrug

De Hondsrug is een minder bekend, maar schitterend wandelgebied. Deze zandrug loopt van Emmen tot Groningen. De bescheiden hoogte zorgt voor een afwisselend landschap van bossen, weilanden, dorpjes, beekdalen, stuifzanden, heideveldjes en akkers.

Een heerlijk gebied om een mooie, rustige wandeling te maken over grotendeels onverharde paden.

Lees meer

Deel met je vrienden

Deel met je vrienden


Laat je vrienden ook genieten van Wandelzoekpagina. Deel deze nieuwsbrief met je vrienden via Twitter, Facebook, Linkedin of Google-plus.

Lees meer

Lentewandelingen

Lentewandelingen

De tijd van de voorjaarsbloemen breekt aan. Tijd om weer heerlijk naar buiten te gaan.

Wandel door de vele landgoederen die Arnhem rijk is, door drie historische landgoederen bij Goor of door buitenplaats Overduin. Geniet van het frisse groen in Amstelveense parken of volg de stroom van de Geleenbeek.

Wandelzoekpagina heeft een mooie lentewandeling in elke provincie voor je geselecteerd. Krijg een lentegevoel met deze heerlijke wandelingen.

Lees meer

Twaalf Twentse tochten

Twaalf Twentse tochten

Met 12 Twentse tochten van Truus Wijnen maak je mooie rondwandelingen door het land tussen Regge en Dinkel. Op Wandelzoekpagina vind je GPS-tracks en routebeschrijvingen van de wandelingen uit deze wandelgids. Voor abonnees van Wandelzoekpagina zijn topografische wandelkaarten beschikbaar.

De wandelingen zijn gebundeld in een wandelgids. Je kunt deze fraaie wandelgids direct bekijken en llen.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Groene Wissel Zandvoort is een afwisselende wandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen. Open duingebieden worden afgewisseld met stille bossen. Op rustige dagen is de kans vrij damherten te zien heel groot. Over het strand loop je terug naar het station.

De rondwandeling start bij station Zandvoort en is 16 km lang. Bij de ingang van de duinen en langs het strand is horeca aanwezig.

Van deze wandeling zijn een gratis routebeschrijving en GPS-track beschikbaar. Voor abonnees is er ook een topografische wandelkaart. De wandeling is ook beschikbaar in de wandelapp WandelZapp.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl