Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina
Verkiezing Mooiste wandeling 2018

Verkiezing Mooiste wandeling 2018

Het afgelopen jaar zijn er vanaf Wandelzoekpagina meer dan één miljoen wandelingen gedownload. Heel veel mooie wandelingen. Maar er kan er maar één de mooiste zijn. Uit een voorselectie van wandelingen van het afgelopen jaar kunnen wandelaars hun keuze maken.

Wandelaars kunnen t/m 4 februari 2018 hun drie mooiste wandelingen kiezen uit een voorselectie van 15 wandelingen. De uitslag volgt in de nieuwsbrief van februari.

De verkiezing van mooiste wandeling 2018 vindt u op https://www.wandelzoekpagina.nl/mooiste-wandelingen-2018?&nbn=\{\{nummer\}\}

Lees meer

Voorselectie

Voorselectie

Op basis van het aantal downloads, reacties van wandelaars en spreiding over Nederland en routemakers is een voorselectie gemaakt uit de wandelingen die in 2017 zijn gepubliceerd op Wandelzoekpagina.

Doe mee en win

Doe mee en win

Wandelaars die meedoen aan de verkiezing van de Mooiste wandeling van 2018 maken kans op een mooie wandelgids naar keuze. Onder de deelnemers worden drie wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig verloot.

Lees meer

Over Wandelzoekpagina

De site Wandelzoekpagina.nl biedt informatie over wandelen in Nederland. De diversiteit van de wandelingen is groot: zowel natuur-, stads- en GPS-wandelingen en meerdaagse tochten. Wandelzoekpagina.nl biedt meer dan 5.000 gratis wandelingen in Nederland en is daarmee de meest volledige site voor dagwandelingen in Nederland.

Lees meer

Noot voor de redactie

(niet voor publicatie)
Voor meer informatie, beeldmateriaal of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Stefan Horn (eigenaar en beheerder van Wandelzoekpagina): 023-5458921 of 06-44466164, info@wandelzoekpagina.nl.

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl