Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelroutesWandelZapp
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina

WandelZapp vernieuwd

Wandelapp WandelZapp voor iPhone en Android is vernieuwd.

De app biedt voortaan gedetailleerde, topografische wandelkaarten van het Kadaster. En de kaarten kunnen nu ook off-line gebruikt worden.

Lees meer

WandelZapp met topografische kaarten

WandelZapp met topografische kaarten

Met de topografische wandelkaarten in WandelZapp zie je elk detail in het landschap. De kaarten bieden meer informatie dan Google Maps of Open Street Map.

In WandelZapp kunnen wandelaars naar keuze wisselen tussen de kaarten van Google Maps, Open Street Map en de Topografische kaarten.

Lees meer

Over WandelZapp

WandelZapp biedt meer dan 1000 wandelingen verspreid over heel Nederland. Er is een grote variatie: van kort tot lang, van natuur tot stad, van bos tot strand. De afstand van de wandelingen varieert van 4 t/m 26 km. Continu worden nieuwe wandelingen toegevoegd en bestaande wandelingen bijgewerkt.

De topografische kaarten worden beschikbaar gesteld door Martijn de Meulder van Surfcheck, topokaartnederland.nl

Lees meer

WandelZapp met off-line kaarten

WandelZapp met off-line kaarten

De topografische wandelkaarten kunnen thuis met bijv. Wi-Fi gedownload worden. Onderweg zijn de kaarten dan altijd beschikbaar. Ook als er geen internetverbinding is of als de wandelaar een telefoon zonder internetabonnement heeft.

Lees meer

App en eerste wandeling gratis

WandelZapp is gratis en de eerste wandeling is gratis. Zo kunnen wandelaars de app gratis uitproberen.

Met WandelZapp is de wandelaar verzekerd van goede en mooie wandelroutes.

De app kan gedownload worden in de App Store (voor iPhone) en Play Store (voor Android).

Lees meer

Over Wandelzoekpagina

De site Wandelzoekpagina.nl biedt informatie over wandelen in Nederland. De diversiteit van de wandelingen is groot: zowel natuur-, stads- en GPS-wandelingen en meerdaagse tochten.

Wandelzoekpagina.nl biedt meer dan 5.000 gratis wandelingen in Nederland en is daarmee de volledigste site voor dagwandelingen in Nederland.

Lees meer

Meer informatie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Stefan Horn (eigenaar en beheerder van Wandelzoekpagina en WandelZapp): 023-5458921 of 06-44466164

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl