Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina
Uitslag Verkiezing Mooiste wandeling 2019

Uitslag Verkiezing Mooiste wandeling 2019

Als Mooiste wandeling 2019 is door wandelaars verkozen:

Wijnwandeling Groesbeek

Wandelaars kunnen nu de gratis wandelkaart afdrukken en genieten van deze mooiste wandeling.

'Prachtig gebied, veel afwisseling en heel apart om in Nederland tussen wijnranken te lopen', reactie van een wandelaar.

De wandeling loopt in 13 kilometer langs wijnhoeve de Colonjes en wijngaard De Plack. Startpunt is het Nederlandse Wijnbouwcentrum in Groesbeek. Hier kun je terecht voor het proeven van wijnen uit de streek en informatie over wijnbouw in Nederland.

Lees meer

Meer dan 1 miljoen downloads

Het afgelopen jaar zijn er vanaf Wandelzoekpagina meer dan 1 miljoen wandelingen gedownload. Uit een voorselectie van wandelingen van het afgelopen jaar maakten wandelaars hun keuze.

Lees de toelichting op de uitslag.

Lees meer

Mooiste wandeling 2019 in WandelZapp

Mooiste wandeling 2019 in WandelZapp

WijnWandeling Groesbeek is ook beschikbaar in wandelapp WandelZapp. Zo kun je eenvoudig deze wandeling lopen met je smartphone.

Lees meer

Over Wandelzoekpagina

Op Wandelzoekpagina kan de wandelaar kiezen uit meer dan 5.000 gratis wandelingen, verspreid over heel Nederland. Je vindt er korte en lange wandelingen, natuur- en stadswandelingen, kinder- en familiewandelingen. Je kunt de wandeling uitprinten, met je smartphone lopen of een wandelgids gebruiken.

Er is voor elk wat wils en de uitgebreide  zoekmogelijkheid zorgt er voor dat je snel en makkelijk een mooie wandeling vindt.

Lees meer

Noot voor de redactie

(niet voor publicatie)

Voor vragen, beeldmateriaal of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Stefan Horn (initiatiefnemer en beheerder van Wandelzoekpagina): 023-5458921 of 06-44466164, info@wandelzoekpagina.nl

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl