Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


In de nieuwsbrief van deze maand kleurrijke paddenstoelwandelingen, bijzondere bierwandelingen en de mooiste stadwandelingen. Dus je kunt er weer lekker op uit!


Veel wandelplezier
Stefan Horn

Paddenstoelwandelingen

Paddenstoelwandelingen

Na een lekker regenbuitje schieten ze uit de grond. Ze vullen het bos met hun kleuren en geuren. De herfst is een mooie tijd om de paddenstoelen te bewonderen.

Maak een mooie wandeling langs bijzondere paddenstoelen.

Lees meer

Bierwandelingen

Bierwandelingen

Wandel langs de historische en hedendaagse biercultuur. Maak een heerlijke wandeling en eindig in boscafé Merlijn, boscafé het Hijgend Hert of brouwcafé De Hofnar achter een koel en heerlijk glas bier. Of drink een Trappist in Hartje Brabant.

Wandelzoekpagina geeft je tips voor wandelingen die onvermijdelijk eindigen in bijzondere biercafés.

Lees meer

Rijk van Nijmegen

Rijk van Nijmegen

Het Rijk van Nijmegen biedt een on-Nederlands, sterk glooiend landschap met hoge heuvels en diepe dalen. Wandel door het Filosofendal en Heerlijkheid Beek. Beklim de Duivelsberg met het vermaarde pannenkoekenrestaurant.

Kijk uit over de Ooijpolder. Loop door oude beukenlanen en langs rododendrons in het Groesbeekse Bos. Dit alles maakt het Rijk van Nijmegen tot een schitterend wandelgebied.

Lees meer

Wandelen met je smartphone

Wandelen met je smartphone

Met wandelapp WandelZapp heb je altijd meer dan 1000 mooie wandelingen in Nederland bij de hand. Met routebeschrijvingen en wandelkaarten.

De app is gratis en de eerste wandeling is gratis. Probeer gratis uit en ontdek het gemak.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Met Groene Wissel Afferden kuier je afwisselend over glooiende heidevelden, door stille bossen (met leuke slingerpaadjes), over een hoge heiderug (met uitkijktoren) en langs meerdere bos- en heidevennen naar de ruïne van Kasteel Bleijenbeek.

'Een aanrader! Een prachtige route om te lopen. Veelal onverhard , mooie natuur, rustige omgeving. Een echte aanrader dus.', reactie van een wandelaar.

Lees meer

Top 10 stadswandelingen

Top 10 stadswandelingen

Een stadswandeling is ideaal te combineren met een andere activiteit zoals shoppen of een museum bezoeken. En overal zit horeca, dus je kunt op elk moment een pauze inlassen.

Maak een mooie stadswandeling door oude stadscentra en buitenwijken. Langs monumenten en fraaie nieuwbouw. Langs singels en door groene parken. Wandelzoekpagina biedt volop keuze.

Bekijk de top 10 stadswandelingen en de populairste stadswandelingen per provincie.

Lees meer

Langs Brabantse beken

Langs Brabantse beken

Steeds meer beken in Noord-Brabant mogen weer slingeren. De in de vorige eeuw recht getrokken beken krijgen weer de ruimte om te meanderen in hun beekdal. De natuur wordt gevarieerder en wandelen door de beekdalen afwisselender.

Wandelzoekpagina biedt je wandelingen langs Beerze, Dommel en Reusel.

Lees meer

Win een mooie wandelgids

Win een mooie wandelgids

Vul de enquête in en maak elke maand kans op een mooie wandelgids van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

Onder de wandelaars die de enquête volledig invullen wordt elke maand een wandelgids verloot. Als jij de gelukkige bent mag je zelf een wandelgids uitzoeken.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl