Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina
Druktemeter voor wandelaars

Druktemeter voor wandelaars

Vermijd tijdens de coronacrisis de drukte. Kies een wandeling waar niet iedereen heen gaat. De druktemeter geeft (per provincie) tien wandelingen die de afgelopen vijf dagen het meest zijn gedownload.
 
Hiermee hebben wandelaars een indicatie waar ze veel wandelaars kunnen treffen. Ze kunnen dan een andere wandeling of ander wandelgebied kiezen. Zo houden we het allemaal langer uit in deze moeilijke tijd.

De druktemeter is gebaseerd op meer dan 1 miljoen downloads per jaar, verspreid over heel Nederland en geeft daarmee een betrouwbare indicatie.

Dit is één van de tips voor wandelen in tijden van corona.


Lees meer

Over Wandelzoekpagina

Wandelzoekpagina.nl is voor veel wandelaars het logische begin van een mooie wandeling. Op de website kunnen ze kiezen uit meer dan 5.000 wandelingen, verspreid over heel Nederland.

Wandelzoekpagina.nl is een community van wandelaars. Ze kunnen zelf wandelingen aanmelden, beoordelen en publiceren. Ze kunnen reageren op wandelingen en foto's bij de wandelingen plaatsen.

Wandelzoekpagina publiceert wandelingen op de website, in de wandelapp WandelZapp en in fraaie wandelgidsen.

Lees meer

Noot voor de redactie

(niet voor publicatie) 
Voor meer informatie, beeldmateriaal of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Stefan Horn (eigenaar en beheerder van Wandelzoekpagina): 06-44466164, info@wandelzoekpagina.nl.

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl