Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina
Uitslag Verkiezing Mooiste wandeling 2020

Uitslag Verkiezing Mooiste wandeling 2020

Als Mooiste wandeling 2020 is door wandelaars verkozen: 

Wandelsporen Holten - Nijverdal 

Deze prachtige wandeling loopt door het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, over de Holterberg, landgoed De Noetselerberg en de Nijverdalse Berg. De wandeling is goed bereikbaar met de trein en 90% onverhard!

Wandelaars kunnen nu de gratis wandelkaart afdrukken en genieten van deze mooiste wandeling.

Lees meer

Meer dan 1 miljoen downloads

Het afgelopen jaar zijn er vanaf Wandelzoekpagina meer dan 1 miljoen wandelingen gedownload. Uit een voorselectie van wandelingen van het afgelopen jaar maakten wandelaars hun keuze. 

Lees de toelichting op de uitslag. Hier staat ook de totale uitslag.

Lees meer

Invloed sociale media

Dit jaar heeft geen van de routemakers een wandeling gepromoot via sociale media. Dit verklaart het lage aantal deelnemers, maar geeft vast ook een zuiverder beeld. Het bereik van de routemaker op sociale media heeft zo geen invloed op de uitslag.

Lees meer

Wandel met je smartphone

Wandel met je smartphone

Wandelsporen Holten - Nijverdal is ook beschikbaar in wandelapp WandelZapp. Zo kunnen wandelaars deze wandeling eenvoudig lopen met hun smartphone.

Lees meer

Over Wandelzoekpagina

Wandelzoekpagina.nl is voor veel wandelaars het logische begin van een mooie wandeling. Op de website kunnen ze kiezen uit meer dan 5.000 gratis wandelingen, verspreid over heel Nederland.

Wandelzoekpagina.nl is een community van wandelaars. Ze kunnen zelf wandelingen aanmelden, beoordelen en publiceren. Ze kunnen reageren op wandelingen en foto's bij de wandelingen plaatsen.

Wandelzoekpagina publiceert wandelingen op de website, in de wandelapp WandelZapp en in fraaie wandelgidsen.

Lees meer

Noot voor de redactie

(niet voor publicatie) 
Voor meer informatie, beeldmateriaal of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Stefan Horn (eigenaar en beheerder van Wandelzoekpagina): 06-44466164, info@wandelzoekpagina.nl.

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl